Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:19 πμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 13:27

Κύπελλο : Πιθανότητα διεξαγωγής του ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Νίκος Παγκάκης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο προσεχές ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ για το Κύπελλο, τις απουσίες και το plan b για το γήπεδο.

Σε… ρυθμούς Κυπέλλου κινούνται πλέον στο Παναθηναϊκό, με τον Νίκο Παγκάκη να αναφέρεται μέσω του αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο μεθαυρανό ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

«Δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της Πέμπτης ο Σανκαρέ, ενώ αντιθέτως Χουάνκαρ και Ιωαννίδης δεν θα έχουν θέμα. Ο Σενεγαλέζος πάντως θα είναι κομπλέ για το πρωτάθλημα. Επίσης, έχει πέσει στο τραπέζι το Αγρίνιο ως εναλλακτική των Ζωσιμάδων, σε περίπτωση που δεν μπορεί να γίνει εκεί το ματς με τον ΠΑΣ», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι αναβλήθηκε η πρωινή προπόνηση του «τριφυλλιού» και είναι σε… αναμονή της «Μήδειας» για την απογευματινή.

Πηγή:sport-fm.gr
Φωτογραφία:panetolikos.gr
Διαβάστηκε 263 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.