Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:34 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 10:06

Στη μέση η Λεμεσός, εμείς προς τα… δεξιά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Κύπρο έχει σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες της Λεμεσού, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι φιλοξενεί την επικίνδυνη Νιούκαστλ.

Όλα όσα θες να μάθεις για το vistabet casino

456. ΑΕ Λεμεσού – Απόλλων Λεμεσού (19:00)

Ξεκινάμε από το ντέρμπι της Λεμεσού. Επεισόδια μεταξύ των οπαδών  προηγήθηκαν το Σάββατο και το κλίμα έχει δυναμιτιστεί. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΛ έπεσε από την κορυφή μετά το 0-0 με την Ανόρθωση, ωστόσο παρέμεινε αήττητη για 5η σερί αγωνιστική. Εντός έδρας δε έχει φέτος το εντυπωσιακό 11-1-0, όμως το «Τσίρειο» αποτελεί και την έδρα του Απόλλωνα και σε συνδυασμό με την απουσία των οπαδών παύει να ισχύει το πλεονέκτημα του γηπεδούχου. Ο Απόλλωνας τα πάει περίφημα στα ντέρμπι, το απέδειξε και στο θριαμβευτικό 3-0 επί της ΑΕΚ.

Προγνωστικό: Η ΑΕΛ «τρέχει» 4-2-0 στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του, όμως τη δεδομένη στιγμή ο Απόλλωνας μοιάζει σε καλύτερη κατάσταση και μπορεί να βάλει στοπ στη δυσμενή μίνι παράδοση. Στα όρια του διπλασιασμού το διπλό με ασιατική κάλυψη (-0.25).

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά από το Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet

Διαβάστηκε 282 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.