Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  2:20 μμ
 
wm small
Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 21:59

“Άγριες Μέλισσες” – Ένας φόνος και ένας χωρισμός στα επόμενα επεισόδια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», ο Βόσκαρης θα αποδείξει µε τον χειρότερο τρόπο πόσο αδίστακτος είναι. Όταν νιώσει να στριμώχνεται εν όψει της δίκης, αποφασίζει να κλείσει το στόμα µίας μάρτυρος-κλειδί στην υπόθεσή του. Ακόμη, σύμφωνα µε τις εξελίξεις του περιοδικού TV O’Clock και της Σοφίας Τσίρκα, ο Αλέξης ζητάει από την Πηνελόπη να χωρίσουν μαθαίνοντας την απιστία της.

Ο Βόσκαρης και η Σοφούλα μετακομίζουν

Ο Βόσκαρης αντιλαµβάνεται πως ο πόλεµος που άρχισε µε την Ελένη αναµένεται να είναι σκληρός, καθώς ούτε η ίδια ούτε ο Λάµπρος, αλλά ούτε και ο Γραµµατικός δεν θα σταµατήσουν εάν δεν τον κλείσουν στη φυλακή. Μάλιστα, όταν έρχεται αντιµέτωπος µε τον άντρα µίας κακοποιηµένης γυναίκας, ο διοικητής του Διαφανίου συνειδητοποιεί πως η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο και ζητάει από την Αστυνοµία προστασία. Πράγµατι, όπως θα δούµε, εκείνος και η Σοφούλα μετακοµίζουν σε νέο σπίτι. Κι ενώ εκείνη δείχνει τυφλή εµπιστοσύνη στον Βόσκαρη και τακτοποιεί τα πράγµατά τους, αυτός βάζει σε εφαρµογή το σχέδιό του για να κερδίσει τη δίκη.

Η Μαδούρου δολοφονείται

Μία δίκη που δεν αναµένεται να έχει τα επιθυµητά για εκείνον αποτελέσµατα, καθώς οι γυναίκες που κακοποιήθηκαν και βασανίστηκαν από αυτόν είναι έτοιµες πια να µιλήσουν για όσα έχουν περάσει στα χέρια του. Ωστόσο, τις επόµενες ηµέρες µία είδηση αναµένεται να σοκάρει την Ελένη και ίσως να βάλει φρένο στα σχέδιά της. Μία από τις γυναίκες που είναι µάρτυρας στη δίκη του Βόσκαρη, η Μαρία Μαδούρου, εντοπίζεται δολοφονηµένη. Η είδηση του θανάτου της συγκλονίζει την Ελένη. Όχι µόνο γιατί το έγκλημα είναι αποτρόπαιο, αλλά γιατί είναι σίγουρη πως πίσω από αυτό κρύβεται ο Βόσκαρης, ο οποίος βάφει τα χέρια του µε αίµα. Η Μαρία, ύστερα από πιέσεις της Ελένης, δέχτηκε να καταθέσει εναντίον του πρώην διευθυντή των φυλακών και τώρα είναι νεκρή, αφήνοντας ορφανά τα παιδιά της.

Η Ελένη αποφασίζει να συνεχίσει τον αγώνα της εναντίον του Βόσκαρη

Η Ελένη καταρρέει, ενώ την ίδια στιγµή η Σοφούλα βλέπει για πρώτη φορά ένα διαφορετικό πρόσωπο του Βόσκαρη. Η ίδια, που γνωρίζει σιγά σιγά το αληθινό πρόσωπο του άντρα της, δέχεται µία απρόσμενη επίσκεψη από κάποιον που προσπαθεί να την πείσει να τον ακολουθήσει. Από την άλλη, η Ελένη είναι τροµοκρατηµένη, καθώς ο Βόσκαρης της απέδειξε πως είναι ικανός για όλα, αλλά και γιατί πια µειώθηκαν οι πιθανότητες να τον κλείσει στη φυλακή. Για πρώτη φορά, της περνάει από το µυαλό να τα παρατήσει και να αποσύρει την κατάθεσή της, όταν ο Βόσκαρης µε τον δικηγόρο του της προτείνουν µία συµβιβαστική λύση. Η Ελένη σκέφτεται να εγκαταλείψει τη µάχη, αλλά οι ηθικές αξίες της δεν της επιτρέπουν να αφήσει τον Βόσκαρη να συνεχίσει τη βίαιη συµπεριφορά του και αποφασίζει να συνεχίσει τον αγώνα της.

Ο Αλέξης μαθαίνει για το φιλί της Πηνελόπης και του Μελέτη

Η Πηνελόπη και ο Μελέτης όσο και να προσπαθούν να κρύψουν το πάθος που νιώθουν δεν τα καταφέρνουν. Όπως θα δούµε, οι δυο τους λυγίζουν ξανά και φιλιούνται πιστεύοντας πως κανείς δεν τους βλέπει. Κάνουν, όµως, λάθος. Ο Μάρκος είναι µάρτυρας του παράνοµου παθιασµένου φιλιού τους και δεν είναι διατεθειµένος να αφήσει τα πράγµατα στην τύχη τους ύστερα από αυτό που είδε. Έπειτα από πολλή σκέψη, ο άντρας αποφασίζει να ενηµερώσει τον Αλέξη για το φιλί που αντάλλαξε η Πηνελόπη µε τον Μελέτη. Ωστόσο, η κοπέλα τού ζητάει να µιλήσουν για να του δώσει εξηγήσεις. Ο πεθερός της, όµως, είναι ανένδοτος. Θέλει πάση θυσία να µάθει ο γιος του τι συνέβη.

Ο Αλέξης ζητάει από την Πηνελόπη να χωρίσουν

Έτσι, η Πηνελόπη είναι σε αδιέξοδο και αναγκάζεται να αποκαλύψει η ίδια στον Αλέξη το φιλί που αντάλλαξε µε τον Μελέτη. Ο εισαγγελέας αντιδρά ακραία και εξοργίζεται. ∆εν µπορεί να δεχτεί πως η Πηνελόπη τον πρόδωσε ακόµη µία φορά µε τον χειρότερο τρόπο. Μάλιστα, είναι αποφασισµένος να πάρουν διαζύγιο και της ζητάει να χωρίσουν. Στο σπίτι των Σεβαστών έχουν να διαχειριστούν άλλη µία τρικυµία µε τον χωρισµό της Πηνελόπης και του Αλέξη. Όλοι προσπαθούν να µάθουν την αιτία και σύντοµα φτάνουν στη σκληρή αλήθεια και µένουν άναυδοι. Από την άλλη, ο Μάρκος προσπαθεί να αλλάξει γνώµη στον Αλέξη και να τον πείσει να συγχωρέσει τη γυναίκα του.

https://www.fthis.gr/

Διαβάστηκε 502 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.