Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  7:10 μμ
 
wm small
Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016 09:20

Ο Κωνσταντίνος Τουσέ στον Αχελώο fm 98.4

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καλεσμένος, του Παρασκευά Μάζη και της αθλητικό-στοιχηματικής εκπομπής ''ΟΛΑ Sports by night'' βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Τουσέ, Πρωταθλητής στίβου και Personal training. Στη διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε -εκτός των άλλων- στην απουσία του από τον 9ο Ημιμαραθώνιο ''Μιχάλης Κούσης'' αλλά και στη μεταγραφή του στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

-Για τον στίβο: Είναι αλήθεια πως πολύς κόσμος μετά το Ποδόσφαιρο, τοποθετεί τα αθλήματα του Στίβου στη δεύτερη θέση αφήνοντας πιο πίσω το Μπάσκετ, το Βόλεϊ, το Χάντμπολ και πολλά ακόμη. Αυτό γίνεται διότι οι αθλητές αγωνίζονται για τη ελληνική σημαία και το έχουν πάντα στο μυαλό τους, επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζεται και από πλευρά τηλεθέασης, για το αποτέλεσμα.

-Για τη μεταγραφή του: Είναι κάτι που μπορώ να το λέω πλέον άνετα, εδώ και τρεις μήνες ανήκω στην ομάδα του Ολυμπιακού. Η μεταγραφή έγινε εντελώς ξαφνικά, χρειάστηκε λίγος καιρός να το συνειδητοποιήσω και τώρα πλέον κάνω άλλου τύπου σχέδια για το μέλλον. Ένας από τους στόχους που βάζω είναι ακόμη και η παρουσία μου στο Ρίο, το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, μακάρι να είμαι υγιής και να κάνω πράξη τα όνειρά μου. Σίγουρα, παίζει μεγάλο ρόλο και η ψυχολογία, διότι από εκεί ξεκινάνε όλα.

-Για τους άλλους αθλητές: Ένα μεγάλο όνειρο, ψυχολογικό και μη είναι ένα μετάλλιο για όσους αγωνίζονται, ειδικότερα σε τέτοιες εποχές που σίγουρα μπορούν να αλλάξουν τη ψυχολογία όλων μας, διότι ένα μετάλλιο είναι επιτυχία μίας μικρής ομάδας που βρίσκεται από πίσω. Όσον, αφορά τις σχέσεις μου, δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα ίσα-ίσα που όλοι οι αθλητές είναι αξιόλογοι και η κάθε προσπάθειά που κάνει ο καθένας τους είναι μοναδική. Χρειάζονται θυσίες για να φτάσει κάποιος ψηλά.

-Για τη μη συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο ''Μιχάλης Κούσης'': Μετά από 2,5 - 3 χρόνια αποχής από το στίβο, προσπαθώ να αρχίσω και πάλι από την αρχή. Βασικός στόχος, είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου (οι τρεις πρώτοι εκπροσωπούν μετά την Εθνική) που συμπίπτει την ίδια μέρα με τον 9ο Ημιμαραθώνιο ''Μιχάλης Κούσης'', τη Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου. Από ένα σημείο και έπειτα είναι και θέμα συλλόγου, να έρθουν βαθμοί, οπότε αναγκάζεσαι να διαλέξεις. Μακάρι, να μπορούσα να τρέξω και να τιμήσω τη μνήμη ενός τεράστιου αθλητή, όπως ο Μιχάλης Κούσης, ελπίζω κάποτε να φτάσω κι εγώ στο μικρό του δαχτυλάκι. Καλή επιτυχία, σε όσους λάβουν μέρος, είτε επαγγελματίες, είτε ημιεπαγγελματίες.

-Μήνυμα σε αθλητές που συμμετέχουν στον αγώνα: Στους επαγγελματίες αθλητές θα ευχηθώ απλά καλή τύχη, ενώ στους ημιεπαγγελματίες που απλά ήθελαν εκείνη τη μέρα να δουν πως είναι η συμμετοχή, να δουν πως είναι να τερματίζεις, ανεξαρτήτου θέσεως και να ευχαριστηθούν τον αγώνα, γιατί όλη αυτή η διαδικασία και με τον κόσμο να παρακολουθεί από κοντά είναι κάτι καλό. Ένα ζευγάρι αθλητικά παππούτσια και στην γραμμή εκκίνησης για την εμπειρία.

-Για τους ανθρώπους που τον στηρίζουν: Κοιτάξτε στην αρχή με βοηθούσε πολύ ο Σύλλογος στη Γυμναστική Εταιρεία Αγρίνιου και από οικονομικής απόψεως, γιατί υπάρχουν ανάγκες για εμάς τους αθλητές. Πλέον, έχω το Velocity Bikes και το BodyIn Balance εκεί συγκεκριμένα εργάζομαι κιόλας κάνοντας προγράμματα και μπορώ να πω σε αυτούς τους ανθρώπους ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Είμαι, στη διάθεση οποιουδήποτε ζητήσει τη βοήθεια μου σε κάτι και σε θέματα διατροφής και σκοπεύω να ετοιμάσω και ορισμένα βίντεο με απλές ασκήσεις για επαγγελματίες και ημιεπαγγελματίες.

http://www.acheloostv.gr/

 

Διαβάστηκε 2109 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016 09:23
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.