Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:40 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 00:04

Επτά θέσεις γιατρών προκηρύσσονται για τα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επτά θέσεις γιατρών κατανέμονται στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου από τις 920 θέσεις μόνιμων γιατρών που προκήρυξε το Υπουργείο Υγείας.

Συγκεκριμένα κατανέμεται μια θέση αναισθησιολόγου στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και έξι θέσεις στο Νοσοκομείο Αγρινίου στις ειδικότητες του Παθολόγου, του Πνευμονολόγου, του Καρδιολόγου, του Παιδιάτρου. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ αυτών προκηρύσσεται θέση διευθυντή για τη Χειρουργική Κλινική, καθώς η συγκεκριμένη θέση μένει κενή λόγω συνταξιοδότησης, καθώς επίσης και μια θέση Διευθυντή για τη λειτουργία του αυτόνομου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, η πλήρωση της οποίας απέβη άγονη μέσα από την προκήρυξη του 2018 για το ΤΕΠ του Αγρινίου.

Αναλυτικά η κατανομή των θέσεων ανά Νοσοκομείο και ειδικότητες :

ΓΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ (ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ της έδρας ΑΓΡΙΝΙΟ)
-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β
-ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β
-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ (με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ.) ή ΓΕΝΙΚΗΣ/ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ( με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση-συντονισμό του έργου της εφημερίας) για το Τ.Ε.Π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ
-ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ
-ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β
-ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β

ΓΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ (ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ)
ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 462 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία