Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  8:33 μμ
 
wm small
Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016 21:38

Παναιτωλικός-Ξάνθη (2-2) Τί δήλωσαν οι βοηθοί προπονητών (Φωτο, Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι βοηθοί των κ. Λουτσέσκου και Μαντζουράκη (σ.σ. μιας και οι δυο αποβλήθηκαν) ανέλαβαν να μιλήσουν στα ΜΜΕ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά τον αγώνα του Παναιτωλικού με την Ξάνθη.

sup-panai-xanthi-synxi-1

Καταρχήν ο Ντιέγκο Λόγκο τόνισε πως η ομάδα της Ξάνθης ήταν κυρίαρχη μέχρι την φάση του πέναλτι, την οποία και αμφισβήτησε έντονα. Άφησε μάλιστα να εννοηθεί στο ημίχρονο και στα αποδυτήρια κάτι συνέβη και άλλαξε η στάση του διαιτητή.

Σημείωσε επίσης πως τέτοιες καταστάσεις έχει αντιμετωπίσει ξανά η Ξάνθη , συμπληρώνοντας πως η ομάδα του πέραν της αδικίας, είχε και τις φάσεις, ώστε να φύγει με τους τρεις πόντους από το Αγρίνιο.

Δεν θέλησε να σχολιάσει την κίνηση που έκανε ο κ. Λουτσέσκου όταν αποβλήθηκε (σ.σ. έκανε χειρονομία ότι έγινε κλοπή…) και συμπλήρωσε πως μετά και το σημερινό παιγνίδι η ομάδα του θα πρέπει να γίνει ακόμη πιο επιθετική. Τέλος είπε πως όπως η Ξάνθη σέβεται τους αντιπάλους της, έτσι και οι αντίπαλοι της πρέπει να την σέβονται…

sup-panai-xanthi-synxi-3

Από την πλευρά του κ. Άκης Βάβαλης, βοηθός του Γιάννη Μαντζουράκη είπε πως ήταν ένας αγώνας με πολλά λάθη από την πλευρά του διαιτητή που είχε σαν αποτέλεσμα να εκνευριστούν οι παίκτες του Παναιτωλικού και ουσιαστικά να αποσυντονιστεί η ομάδα. Στο β” ημίχρονο όμως τόνισε πως με τις οδηγίες του προπονητή η ομάδα άλλαξε διάταξη πήρε ρίσκο και δικαιώθηκε εν μέρει αφού δεν κατάφερε να κερδίσει τελικά.

Επισήμανε ακόμη ο κ. Βάβαλης πως ο Παναιτωλικός έχει υποστεί συνεχιζόμενες αδικίες από την διαιτησία και σχετικά με τα παράπονα της Ξάνθης σημείωσε πως ο φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας των όσων έγιναν.


Στον αγώνα κόπηκαν 2.222 εισιτήρια

 

 

πηγή: http://agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1915 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016 00:48
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.