Τρίτη, 2η Ιουλίου 2024  4:06 μμ
Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 19:33

«Δώρο» το 50% στις Επιστρεπτέες Προκαταβολές 1, 2 και 3

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε αυτή την απόφαση φαίνεται πως καταλήγει η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών

Χάρισμα αναμένεται να δοθεί το 50% για τις επιστρεπτέες προκαταβολές 1,2 και 3, καθώς σε αυτή την απόφαση φαίνεται πως καταλήγει η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών. Σύμφωνα με το dikaiologitika, ο δρόμος για τη λήψη της σχετικής απόφασης άνοιξε μετά το «πράσινο φως» που άναψε η Ευρωπαϊκή Ένωση για μετατροπή μέρους των επιστρεπτέων προκαταβολών σε επιχορηγήσεις.

Η εξέλιξη αυτή, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η κατάσταση στην αγορά είναι εξαιρετικά δύσκολη με πολλές επιχειρήσεις να έχουν ακόμη κατεβασμένα ρολά, οδηγεί το Υπουργείο Οικονομικών στην απόφαση αυτή, ώστε ν’ αμβλύνει στο μέτρο του δυνατού τις συνέπειες της πανδημίας.

Το πλέον πιθανό σενάριο προβλέπει ότι θα επιστραφεί στο κράτος το 50% του δανείου, ενώ το άλλο 50% θα θεωρηθεί επιδότηση και θα δοθεί ως δώρο, όπως έγινε άλλωστε με τον τέταρτο και πέμπτο κύκλο της επιστρεπτέας προκαταβολής.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 347 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία