Σάββατο, 22η Ιουνίου 2024  10:56 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 10:13

Κοινωνικό Φροντιστήριο Αγρινίου: Συνέχεια στα διαδικτυακά μαθήματα και εορτασμός των Τριών Ιεραρχών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κοινωνικό Φροντιστήριο Αγρινίου: Λαμβάνοντας υπόψιν τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με το θέμα της πανδημίας και μετά από τηλεδιάσκεψη των καθηγητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αποφασίστηκε η συνέχιση των διαδικτυακών μαθημάτων  για όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου.

Όλοι οι μαθητές μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα στις καθορισμένες ώρες και με τον τρόπο που ο κάθε καθηγητής θα τους ενημερώσει. Τα διαδικτυακά μαθήματα θα συνεχιστούν έως οι συγκυρίες να επιτρέψουν την δια ζώσης παρακολούθηση.

Στη τηλεδιάσκεψη αποφασίστηκε και ο τρόπος συμμετοχής του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών. Το πρωί του Σαββάτου δε θα πραγματοποιηθούν τα καθορισμένα διαδικτυακά μαθήματα, αλλά θα υπάρχει Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου μέχρι 9:30 στο τέλος της οποίας θα ψαλεί η Αρτοκλασία και θα εκφωνηθεί ομιλία από την φιλόλογο καθηγήτρια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου κ. Μαρία Κατσιάδα.

Στη συνέχεια και ώρα 10 θα πραγματοποιηθεί σύντομη εορτή προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών για τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και τα παιδιά του κατηχητικού. Η Θεία Λειτουργία, αλλά και η εορτή θα προβληθούν διαδικτυακά από το κανάλι του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στο ΥouTube πατώντας ΚΤΗΜΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

«Ευχόμαστε τόσο στους μαθητές και καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, όσο και στα παιδιά του κατηχητικού οι Τρείς Ιεράρχες να τους φωτίζουν, ώστε να γίνουν δίκαιοι και ολοκληρωμένοι άνθρωποι και ανυποχώρητοι στις ιερές αξίες τους», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 192 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.