Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:15 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 18:00

Βίντεο: Η αχαρτογράφητη μελαγχολία μιας ελληνικής λιμνοθάλασσας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία φθινοπωρινή περιήγηση στάθηκε αφορμή για να δημιουργηθεί ένα σύντομο βίντεο που αναδεικνύει τα τοπία της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού.

Το βίντεο με τίτλο “Η αχαρτογράφητη μελαγχολία μιας ελληνικής λιμνοθάλασσας” δημοσιεύτηκε στην σελίδα του Messolonghi by Locals στο facebook και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Αν και επισκέπτομαι τη περιοχή από μικρή, εξερεύνησα τη λιμνοθάλασσα για πρώτη φορά πριν μόλις λίγα χρόνια, όταν η ξαδέρφη μου που ζει στο Αιτωλικό μου είπε να πάρω τη κάμερά μου και να την ακολουθήσω.

Σε εκείνη την αξέχαστη φθινοπωρινή περιήγηση ανακάλυψα ένα από τα πιο άγνωστα, μελαγχολικά και ταυτόχρονα μαγευτικά τοπία που έχω συναντήσει ταξιδεύοντας.

Ένα τοπίο που με ενέπνευσε να δημιουργήσω αυτό το βίντεο με τίτλο “Η αχαρτογράφητη μελαγχολία μιας ελληνικής λιμνοθάλασσας” και που με χαρά το προσφέρω στο Messolonghi By Locals γιατί-μεταξύ άλλων- χαρτογραφεί τη λιμνοθάλασσα και την υπέροχη μελαγχολία της».

Μυρτώ Παπαδογεώργου – Drastic

Διαβάστηκε 570 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 18:07
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Πολυμέσα