Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  6:07 μμ
 
wm small
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 10:42

Σε λίμνη μετατράπηκε το “παρκέ” στο κλειστό του ΔΑΚ Μεσολογγίου! – “Μετακομίζει” στο Αγρίνιο ο “Τρικούπης”(VIDEO)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια πρωτοφανή και ανέλπιστη εικόνα αντίκρυσαν το πρωί αθλητές και τεχνικό επιτελείο του “Τρικούπη” στο κλειστό του ΔΑΚ Μεσολογγίου πηγαίνοντας για την πρωινή προπόνηση ενόψει του κρίσιμου αγώνα της ομάδας με τη Ρόδο το Σάββατο.

Το παρκέ του κλειστού είχε πλημμυρίσει και οι τοίχοι θύμιζαν καταρράκτες…

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις μάλλον έχει υπάρξει αστοχία στη στεγανοποίηση της στέγης που έγινε το καλοκαίρι και μάλλον δεν είχαν καθαριστεί οι υδρορροές με αποτέλεσμα, λόγω της έντονης βροχόπτωσης να υπάρξει πλημμυρικό φαινόμενο.

Η κατάσταση αυτή προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα του “Τρικούπη” και ήδη παίχτες και τεχνική ηγεσία βρίσκονται καθ΄ οδόν προς Αγρίνιο για να προπονηθούν.

Στις σκέψεις μάλιστα της διοίκησης είναι η συνολική μετακόμιση της ομάδας στο Αγρίνιο, καθώς οι συνθήκες στο ΔΑΚ Μεσολογγίου κάθε άλλο παρά ευνοούν την ομαλή προετοιμασία της ομάδας.

Κάτι που μαρτυρά και η φωτό με τους παίχτες της ομάδας, αντί για προπόνηση να είναι αναγκασμένοι με σκούπες και σφουγγαρίστρες να προσπαθούν να “στεγνώσουν” το παρκέ…

Εικόνες που μόνο οργή και αγανάκτηση προκαλούν…

Πηγή:messolonghinews.gr
Διαβάστηκε 267 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.