Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  10:03 μμ
 
wm small
Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 18:25

Basket League: Ισοπέδωσε το Μεσολόγγι ο Άρης με 77- 48

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Άρης πέτυχε πολύ πιο εύκολα από ότι ενδεχομένως να περίμεναν όλοι τον διπλό στόχο του κόντρα στο Μεσολόγγι. Παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση κέρδισε εύκολα με σκορ 77-48 και έφτασε τις τέσσερις νίκες στην Basket League.

Χρειάστηκε να περάσουν 3-4 λεπτά για να βρει ο Άρης έναν ικανοποιητικό ρυθμό στον αγώνα, όταν όμως Κουζέλογλου και Ντεκόζι ανέβασαν στροφές επιθετικά οι κίτρινοι ξέφυγαν. Με 10 και 8 πόντους αντίστοιχα στο πρώτο δεκάλεπτο οδήγησαν τον Άρη στο 18-11 (8’), το δεκάλεπτο έκλεισε στο 19-13, αλλά ήταν φανερό ότι η ομάδα του Καμπερίδη έλεγχε πλήρως τον αγώνα.

Η παρουσία των Ντραγκίτσεβιτς και Μιλόσεβιτς βοήθησε επιθετικά (12π. στο α’ οι δυο τους) και αμυντικά αυτός που έκανε τη διαφορά – και ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου για τον Άρη – ήταν ο Μάριο Λιτλ! Μπορεί να σκόραρε ένα τρίποντο, αλλά έκανε 3 κλεψίματα, έβγαλε άμυνες, μοίρασε σωστά τη μπάλα και ήταν η αιτία που ο Άρης ξέφυγε.

Οι κίτρινοι στο πρώτο λεπτό της δεύτερης περιόδου με 6-0 σερί προηγήθηκαν με 25-13 και παρότι ο Καλαμπάκος κάλεσε τάιμ άουτ ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε. Ο Άρης κυριάρχησε και με τρίποντα από Σταμάτη και Λιτλ έφτασε στο +17 (42-25) στο 17’ και θα μπορούσε να μεγαλώσει κι άλλο τη διαφορά αν ήταν πιο προσεκτικοί οι παίκτες του Καμπερίδη, που έδωσαν το δικαίωμα στο Μεσολόγγι να μειώσει σε 42-29 στο ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος

Ο Άρης καθάρισε το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου. Με 12-0 σερί έφτασε τη διαφορά στο +25 (52-29) στο 24’, κυριαρχώντας πλήρως σε άμυνα και επίθεση. Οι κίτρινοι δεν είχαν αντίπαλο, καθώς το Μεσολόγγι δεν κατάφερε να πετύχει εντός πεδιάς καλάθι ως το 27’ και έτσι απολύτως δίκαια η διαφορά έκλεισε στο +27 (65-38) στο τέλος της περιόδου με τον Σταμάτη να δίνει πολύτιμες λύσεις με τα τρίποντά του.

Τίποτα προφανώς δεν άλλαξε στην τελευταία περίοδο. Ο Άρης ήταν κυρίαρχος, κράτησε χωρίς δυσκολία το μεγάλο προβάδισμα, εννοείται ότι δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο και απλώς όλοι περίμεναν τη λήξη του αγώνα…

Τα δεκάλεπτα: 19-13, 42-29, 65-38, 77-48.

Πηγή: pressaris.gr

 
Διαβάστηκε 634 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.