Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  1:09 πμ
 
wm small
Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 11:45

Παναιτωλικός: Έξι εβδομάδες εκτός ο Ματσόλα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δυστυχώς η εκτίμηση για ζημιά επιβεβαιώθηκε και από τις εξετάσεις. Οι οποίες έδειξαν ότι ο Νίκολας Ματσόλα υπέστη θλάση 2ου βαθμού στο γαστροκνήμιο.

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις απαιτούνται περίπου έξι εβδομάδες για την αποθεραπεία, οπότε ο Αργεντινός φορ θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου της Super League. Αν όλα πάνε καλά θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στα Play-out.

Ο Ματσόλα είχε υποστεί θλάση στον δικέφαλο σε φιλικό με την ΑΕ Μεσολογγίου (φώτο) στις αρχές Οκτωβρίου. Επανήλθε με μεγάλη καθυστέρηση μετά τις γιορτές, μπαίνοντας ως αλλαγή στον αγώνα με τον ΟΦΗ, δίνοντας ασίστ στον Λιάβα για το νικητήριο γκολ (2-1). Προφυλάχτηκε με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, έπαιξε στο τελευταίο ημίωρο στην Τρίπολη. Μπήκε αλλαγή στον αγώνα κυπέλλου την Τετάρτη με τους ερυθρόλευκους και εγκατέλειψε με έντονους πόνους στη γάμπα.

Τα καναρίνα χάνουν έναν παίκτη που άφησε πολλές υποσχέσεις στο ξεκίνημα της σεζόν. Και αναγκάζονται τώρα να προχωρήσουν σε απόκτηση φορ για να καλύψουν το κενό του.

agrinio-sports.gr 

Διαβάστηκε 267 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.