Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:05 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 19:35

Προσλήψεις δικηγόρων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Διαβάστε την προκήρυξη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προσλήψεις δικηγόρων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Η αίτηση και η προκήρυξη

Ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ)  που εποπτεύεται από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκηρύσσει την πλήρωση δύο θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης δικηγόρων, μίας  θέσης δικηγόρου Παρ’ Αρείω Πάγω και μίας ( θέσης δικηγόρου Παρ’ Εφέταις με σχέση έμμισθης εντολής και πάγια αντιμισθία, αορίστου χρόνου, κατόπιν επιλογής, σύμφωνα με τις διατάξεις της περ. ιβ΄ της παρ. 2 του άρθρου 14 του Ν.2190/1994 και τις διατάξεις του άρθρου 43 του Ν.4194/2013 «Κώδικας Δικηγόρων».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση υποψηφιότητας, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, σε κλειστό φάκελο, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΟΠΕΚΕΠΕ, Δομοκού 5 Τ.Κ. 104 45 Αθήνα, απευθύνοντάς τη στο Γραφείο Διοίκησης και Γραμματείας Διοικητικού Συμβουλίου, υπόψη: Ε. Στεφάνου και Χρ. Μεσσαριτάκη, σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών που αρχίζει την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της προκήρυξης στον ημερήσιο τύπο, συνοδευόμενη απαραίτητα, και επί ποινή αποκλεισμού από την περαιτέρω διαδικασία, από τα σχετικά δικαιολογητικά.

Διαβάστε την προκήρυξη ΕΔΩ

protothema.gr

Διαβάστηκε 338 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία