Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:58 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 14:03

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Ξανά αντίπαλοι με άλλα πρόσωπα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παναιτωλικός και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν στο Αγρίνιο για δεύτερη φορά το τελευταίο δεκαήμερο. Στον αγώνα πρωταθλήματος οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-1. Απόψε δίνουν στην πόλη μας το πρώτο τους παιχνίδι στη διοργάνωση του κυπέλλου, το οποίο κατέκτησαν πέρσι.

Από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος απουσιάζουν οι Μπα, Ρέαμπτσουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Φορτούνης, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Παναιτωλικό. Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ντίας, Βέργος, είναι εκτός αποστολής. Είναι βέβαιο πως ο Δέλλας θα κρατήσει στον πάγκο και άλλους βασικούς και το ροτέισον θα έχει μεγάλο εύρος.

Προέχει ο αγώνας της Κυριακής με τη Λαμία για το πρωτάθλημα, που είναι καθοριστικός για τη συνέχεια. Με νίκη θα πάρει βαθμολογική ανάσα, αφήνοντας παράλληλα στον πάτο της κατάταξης την ομάδα της Λαμίας.

Ουσιαστικά απόψε, τόσο ο Παναιτωλικός όσο και ο Ολυμπιακός, θα παρατάξουν ομάδες που καμία σχέση δεν έχουν με εκείνες που είδαμε στον αγωνιστικό χώρο το βράδυ της 9ης Ιανουαρίου.

Πηγή: agrinio-sports.gr
Διαβάστηκε 263 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.