Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:31 μμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 19:59

«Journey to the light»: Το νέο ορχηστρικό τραγούδι του Stavros και το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ύστερα από το ορχηστρικό «My Greece», το οποίο «έντυνε» την ομώνυμη εκπομπή της Δέσποινας Βανδή και του Βαγγέλη Δρίσκα στο Open tv, ο Stavros (Σταύρος Παπαγιαννακόπουλος) συνεχίζει να μας ταξιδεύει με τη μουσική του μέσα από το «Journey to the light» , το οποίο κυκλοφoρεί με ένα videoclip υψηλής αισθητικής, γεμάτο όμορφες εικόνες, που σε ταξιδεύουν στο φως της ψυχής...

Την ενορχήστρωση του «Journey to the light» έκανε ο ίδιος ο Σταύρος Παπαγιαννακόπουλος με τον Γιώργο Ντινάκο.

Ο Σταύρος Παπαγιαννακόπουλος έχει κάνει σημαντικές σπουδές στη μουσική και εξίσου σπουδαίες συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες της παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής. Τα τελευταία χρόνια έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση της Δέσποινας Βανδή, η οποία σχολίασε με τον πιο γλυκό και ουσιαστικό τρόπο τη νέα δουλειά του συνεργάτη της στα social media:

«Το μεγαλύτερο σου ταλέντο είναι το ήθος σου Σταύρο μου, πέρα από τη μουσική σου! Σου εύχομαι πάντα και μόνο τα καλύτερα».

Το «Journey to the light» κυκλοφορεί από τη Sonar Music.

Δείτε το video παρακάτω:

Διαβάστηκε 404 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.