Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  12:01 μμ
 
wm small
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 12:39

Παναιτωλικός: Πότε θα δούμε Μπαρμπόσα – Τσότσαλιτς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα με τα οποία ο Παναιτωλικός έκανε “υπέρβαση” για να ενισχυθεί, προπονούνται κανονικά με την ομάδα. Ο Έλντερ Μπαρμπόσα και ο Έντιν Τσότσαλιτς βρίσκονται στη διάθεση του Δέλλα και περιμένουν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους με τα κυανοκίτρινα.

Και οι δύο προπονούνταν με τις πρώην ομάδες τους μέχρι τη μέρα που ήρθαν στη χώρα μας. Ο Πορτογάλος μάλιστα έκανε 9 συμμετοχές τη σεζόν που διανύουμε, με τελευταία στις 15 Δεκεμβρίου. Ο Βόσνιος έπαιξε σε 3 αγώνες, με τελευταία παρουσία τον Νοέμβριο. Προφανώς ο Μπαρμπόσα έχει σημαντικό προβάδισμα και λόγω ετοιμότητας και λόγω των αναγκών που έχει ο Παναιτωλικός στο επιθετικό κομμάτι.

Ο αυριανός αγώνας κυπέλλου με τον Ολυμπιακό προσφέρεται για ντεμπούτο. Το ροτέισον είναι δεδομένο ενόψει του… τελικού της Κυριακής με τη Λαμία, όπως και κάποιες δοκιμές. Πιθανότατα να είναι μια καλή ευκαιρία να παίξουν (για κάποιο διάστημα) Μπαρμπόσα και Τσότσαλιτς, για να έχει εικόνα και το τεχνικό επιτελείο.

Ακόμα κι αν δεν συμβεί αύριο, τότε σίγουρα στον αγώνα της Κυριακής θα κάνουν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους. Και για τους δύο το ταβάνι των απαιτήσεων της ομάδας είναι ψηλό. Περιμένει πολλά απ’ αυτούς ενόψει των σημαντικών αγώνων που ακολουθούν. Και θέλει να αξιοποιήσει άμεσα την παρουσία τους.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 298 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.