Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  6:11 πμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 11:31

Ο Άγιος Βασίλης στο Ειδικό Σχολείο “Μαρία Δημάδη”, από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Άγιος Βασίλειος επισκέφτηκε το Ειδικό Νηπιαγωγείο και Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου “Μαρία Δημάδη”, μαζί με τους βοηθούς του, την Τετάρτη 13/01/2021!!!!!!!!!!

Οι Ανιχνευτές μας, πιστοί στις Αρχές και την Υπόσχεση τους, ήταν εκεί για να δώσουν χαρά στους μαθητές των παραπάνω σχολείων. Το κλίμα που δημιούργησαν τα παιδιά με τους δασκάλους τους ήταν μοναδικό. Η δε επιβράβευση τους προς τον Άγιο Βασίλειο(και τους βοηθούς του), σαν να ήταν βγαλμένη από προσκοπική δράση, συγκίνησε όσο τίποτα….

Ευχαριστούμε δημόσια, τους ανθρώπους που στάθηκαν αρωγοί στην υπέροχη αυτή ενέργεια, κ.κ. Κιάφα Ελένη, Κουτρουλού Ελένη, Κουτρουλού Δώρα, Πολύζου Αθανασία, Καρδαμπίκη Βασιλική, Καρδαμπίκη Μαρια.

Συγχαρητήρια και στα μέλη της Κοινότητας Ανιχνευτών του Συστήματος μας για τη συμμετοχή τους σε μια τόσο ιδιαίτερη δράση. Τους ευχόμαστε πάντα “Ανιχνεύειν και Υπηρετείν”….

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 766 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.