Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:01 μμ
 
wm small
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 10:58

Δυάδα διπλασιασμού από Ελλάδα και Ισπανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα στην μπασκετική μας στήλη, έχουμε ξεχωρίσει μία δυάδα από την Basket League και την ACB, που αφορά τις ανμετρήσεις ΑΕΚ - Προμηθέας και Σαραγόσα - Φουενλαμπράδα, αντίστοιχα.

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Παίξε νόμιμα στη βετ365

Στο μοναδικό σημερινό παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Προμηθέα Πάτρας σε εξ αναβολής παιχνίδι. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα, αφού δεν θα έχει στη διάθεσή του πέντε παίκτες (Κατσίβελη, Ζήση, Γιάνκοβιτς, Ρογκαβόπουλο και Σλότερ), ενώ έχει μπροστά του και το καθοριστικό παιχνίδι - πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, με την Τσμόκι Μινσκ στη Λευκορωσία. Ο Προμηθέας έχει ανοδικές τάσεις το τελευταίο διάστημα και σίγουρα ο Μάκης Γιατράς θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις απουσίες της ΑΕΚ και να διεκδικήσει το διπλό. Ακόμα κι αν χάσει, πάντως, θεωρώ ότι δύσκολα θα το κάνει με διαφορά μεγαλύτερη των 10 πόντων, οπότε παίρνουμε το 2 (+10.5).

Το δεύτερο σημείο έρχεται από την ACB και τον αγώνα της Σαραγόσα με την Φουενλαμπράδα. Οι γηπεδούχοι έχουν αρχίσει το 2021 με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ γενικά μετράνε τρεις διαδοχικές νίκες στην έδρα τους. Η βαθμολογική θέση της ομάδας του Σέρχιο Ερνάντεθ δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητά της, ωστόσο, αν δεν πάρει κάποιες νίκες ακόμα, τότε δεν θα μπορέσει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Χάρις που αποκτήθηκε από τη Λούντβιγκσμπουργκ, ενώ σιγά σιγά μπαίνει στο κλίμα και ο Τόμπσον, ο οποίος ήταν τραυματίας στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Πιστεύω ότι η Σαραγόσα εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη και η δυάδα παίζεται σε απόδοση διπλασιασμού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τα Προγνωστικά Μπάσκετ στο Foxbet

Διαβάστηκε 292 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.