Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:14 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 23:56

Super League: Ο Ταχάρ στην καλύτερη ενδεκάδα της 16ης αγωνιστικής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, το επίσημο παιχνίδι fantasy της Διοργανώτριας θα παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα.

Στην καλύτερη ενδεκάδα βρίσκεται και ο χαφ του Παναιτωλικού Αϊμέν Ταχάρ.

Σε αυτήν της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten υπάρχουν ποδοσφαιριστές από δέκα διαφορετικές ομάδες.

Μοναδική ομάδα που έχει δύο ποδοσφαιριστές είναι ο ΠΑΟΚ με τους Ίνγκασον και Σβαμπ. Οι υπόλοιποι εννέα που συμπληρώνουν την καλύτερη ενδεκάδα είναι: Βάτερμαν (ΟΦΗ), Εραμούσπε (car.gr ΠΑΣ Γιάννινα), Γκαλβάο (Ατρόμητος Αθηνών), Κιάκος (Βόλος), Ταχάρ (Παναιτωλικός), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Μπαράλες (Αστέρας Τρίπολης), Καρλίτος (Παναθηναϊκός) και Ανσαριφάρντ (ΑΕΚ).

*Η καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα και δεν αφορά την καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 343 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.