Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  4:12 μμ
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 18:01

Κοινωνική πρόσφορα της ΕΥΗΝΩΡ Ι.Α.Ε για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στην ψηφιακή μαστογραφία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ψηφιακή μαστογραφία 35 ευρώ για τις ήμερες από  24 Φεβρουαρίου έως και 08 Μαρτίου 2016, που είναι και η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η ΕΥΗΝΩΡ ΙΑΕ  δείχνοντας όπως πάντα το κοινωνικό της πρόσωπο και την ευαισθησία στο σημαντικό πρόβλημα των γυναικών,  προσφέρει την Ψηφιακή Μαστογραφία στην προνομιακή τιμή των 35 ευρώ.

 Το Διαγνωστικό Εργαστήριο ΕΥΗΝΩΡ λειτουργεί  και κάθε Σάββατο από 08:00 έως 14:30 .

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡO: 26410 69800

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ηρακλείτου-Γιαννούζι Αγρινίου

Ο καρκίνος του μαστού είναι η πιο κοινή μορφή καρκίνου στις γυναίκες. Περισσότερες από 1,6 εκατ. γυναίκες διαγιγνώσκονται με τη νόσο ετησίως σε όλον τον κόσμο. Στην Ελλάδα ο καρκίνος του μαστού αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου από καρκίνο στις γυναίκες. Στη χώρα μας πάνω από 4.900 γυναίκες διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού ετησίως, ενώ περισσότερες από 2.000 χάνουν τη μάχη με τον θάνατο. Η ψηφιακή μαστογραφία αποτελεί την ασφαλέστερη μέθοδο πρόληψης της νόσου και θα πρέπει να επαναλαμβάνεται μετά την ηλικία των 40 ετών κάθε χρόνο, ενώ σε γυναίκες με οικογενειακό ιστορικό θα πρέπει να ξεκινά ο έλεγχος αρκετά νωρίτερα στην ηλικία των 30- 35 περίπου.

Σημειώνεται ότι το Διαγνωστικό Εργαστήριο ΕΥΗΝΩΡ, διαθέτει τον καλύτερο Ψηφιακό Μαστογράφο στην Ελλάδα με την χαμηλότερη ακτινοβολία, την διεύθυνση δε του τμήματος την έχει Κος Μαλακάσης Πέτρος, από τους πλέον καταξιωμένους Ακτινολόγους στο είδος του.

Επίσης στο Εργαστήριο πραγματοποιούνται Βιοψίες- Παρακεντήσεις  οργάνων και ιστών(Θυρεοειδούς, Πνεύμονoς, Ήπατος, Λεμφαδένων κ.α.) συμβάλλοντας με αυτόν το τρόπο στην αποφυγή μετακινήσεων και ταλαιπωρίας των συμπολιτών μας στα μεγάλα αστικά κέντρα.

 

Διαβάστηκε 1719 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News