Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  6:28 μμ
 
wm small
Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 18:54

Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου: Συγκίνηση προκάλεσε το δώρο μιας γυναίκας για τη φιλοξενία και την ψυχοκοινωνική στήριξη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συγκίνηση προκάλεσε στους ανθρώπους του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου καθώς μια από τις γυναίκες που δέχθηκαν φιλοξενία και στήριξη θέλησε να κάνει ένα δώρο για να πει το δικό της ευχαριστώ.

Η σχετική ανάρτηση στη σελίδα στο facebook του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Αγρινίου έχει ως εξής:

Μια γυναίκα όταν επιλέγει να αλλάξει τη ζωή της και να αποδράσει από το γκρίζο περιβάλλον, όπου βιώνει δύσκολα, αρπάζει την ευκαιρία που της δίνεται, αιτείται φιλοξενίας και ψυχοκοινωνικής στήριξης και προσπαθεί να καλυτερεύσει τη ζωή της.
Μία από αυτές τις γυναίκες, που αγωνίζεται για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για την ίδια και το παιδί της, συναισθανόμενη πως ξεπερνά τις συμπληγάδες με τη στήριξη του ξενώνα, θέλησε να μας ευχαριστήσει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο. Η κίνησή της αυτή, όχι μόνο μας συγκίνησε όλους, αλλά συνάμα μας έδωσε δύναμη για να συνεχίζουμε το δύσκολο, αλλά λυτρωτικό γι’ αυτές τις γυναίκες και τα παιδιά τους, έργο μας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 208 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.