Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:30 μμ
 
wm small
Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 18:05

Παναιτωλικός: Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (Σαβ 9/1/2021 19:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ενημερώνει ότι, σε εφαρμογή του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων Super League Interwetten, στον αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 19.30, θα εκδοθούν ονομαστικές διαπιστεύσεις σε περιορισμένο αριθμό, για τους επαγγελματίες δημοσιογράφους (μέλη Ενώσεων Συντακτών και ΠΣΑΤ), εκπροσώπους ΜΜΕ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Παναιτωλικού και του Ολυμπιακού καθώς και επαγγελματίες φωτογράφους (μέλη ΕΦΕ). Επισημαίνεται ότι κάθε ΜΜΕ μπορεί να διαπιστεύσει έως ΕΝΑ δημοσιογράφο.

Όσα ΜΜΕ ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα πρέπει να αποστείλουν αίτημα για την έκδοση ονομαστικής διαπίστευσης ΕΝΟΣ συνεργάτη τους (με αναλυτικά στοιχεία του: ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, διεύθυνση κατοικίας, email, τηλέφωνο), έως την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 19.00, ηλεκτρονικά στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης προθεσμίας δεν θα γίνει δεκτό κανένα αίτημα. Απάντηση από το γραφείο Τύπου θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση, μετά τη συμπλήρωση της λίστας.

Όσοι διαπιστευτούν θα προσέλθουν την ημέρα του αγώνα (είσοδος δημοσιογράφων, επί της οδού Βλοχού), έχοντας συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το Δελτίο καταγραφής της ΓΓΑ για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση (κατεβάστε το έντυπο ΕΔΩ). Θα ακολουθεί θερμομέτρηση και παραλαβή της διαπίστευσης, με την προσκόμιση του αντίστοιχου αποδεικτικού στοιχείου ταυτοπροσωπίας. Η Θύρα θα είναι ανοικτή από τις 13.15.

Για όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η χρήση ΜΑΣΚΑΣ που πρέπει να φέρουν κατά την είσοδό τους και σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο γήπεδο. Στα δημοσιογραφικά θεωρεία εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και οι αποστάσεις μεταξύ των θέσεων εργασίας. Δεν επιτρέπεται η μετακίνησή τους σε άλλους χώρους, παρά μόνο στη διαδρομή από την είσοδο του γηπέδου στα δημοσιογραφικά θεωρεία και μετά τη λήξη του αγώνα το αντίστροφο.

Διαβάστηκε 208 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.