Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:46 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 18:43

Ναύπακτος: Στη Δ.Ε. Πλατάνου κλιμάκιο του δήμου με επικεφαλής τον Βασίλη Γκίζα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε συνέχεια των περιοδειών που πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας, σήμερα επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Ντίνο Τσουκαλά, Ζαχαρία Χοχτούλα, Σπύρο Τραχύλη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πλατάνου Θανάση Κούκουνα, τις Κοινότητες Πλατάνου, Καστανιάς, Αγίου Δημητρίου, Νεοχωρίου, Αράχωβας, Κλεπάς, Περδικόβρυσης, Περίστας και Αχλαδοκάστρου.

Συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν με τους Προέδρους κ.Γιώργο Πολύχρονο, κ.Κώστα Μανώλη, κ.Γιάννη Κοτσιώτα, κ.Γλυκερία Καλαθά και τον πατέρα Νικόλαο Μασγάλα, κ.Νίκο Μερίκα, τον Αντιπρόεδρο Αράχωβας κ.Κων/νο Καραγιάννη και τον πατέρα Γαβριήλ Πλάκα, κ.Ντίνο Μπάκα και την Αντιπρόεδρο των Απανταχού Κλεπαϊτών κ.Κων/να Ψιμμάτικα, κ.Μαρία Λουκοπούλου, κ.Δημήτρη Πελέκη και κ.Νίκο Τσαρούχη. Ενώ, στην Κοινότητα Αράχωβας παρών ήταν και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Γρηγόρης Σκαρλάτος.Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην Κοινότητα Περίστας, ο Δήμαρχος κ.Γκίζας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον Πρόεδρο της Τραπέζης Πειραιώς, κ.Γιώργο Χατζηνικολάου τον οποίο ευχαρίστησε για τη στήριξή του στο Δήμο Ναυπακτίας.

Ιδιαίτερη στιγμή, κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ήταν η συνάντηση με τους μόνιμους κατοίκους της Κοινότητας Αχλαδοκάστρου Βασιλική Τσαρούχη και Αναστάσιο Αγγελάκη.

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 230 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.