Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:44 μμ
 
wm small
Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 18:19

Virtual Greek Panorama: Με καινοτομίες και την υποστήριξη του ΕΟΤ και του Euronews

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με την υποστήριξη του ΕΟΤ αλλά και με κύριο χορηγό επικοινωνίας το euronews, ξεκινάει στις 21 Ιανουαρίου 2021, η πρώτη υβριδική εκδήλωση της τουριστικής έκθεσης Greek Panorama που αφού ταξίδεψε εδώ και χρόνια στην Ευρώπη προβάλλοντας τον τουρισμό της Ελλάδας, έγινε virtual και διαφημίζει σε πάνω από 15 χώρες τη χώρα μας.

Στις 21 Ιανουαρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη υβριδική συνάντηση με εκπροσώπους του τουρισμού από την Μεγ. Βρετανία και την Πολωνία, με την υποστήριξη και ενεργή δράση του euronews που θα προβάλει την έκθεση στο κοινό της Ευρώπης. Η εκδήλωση θα γίνει στα στούντιο της εταιρίας Podimatas Audivisual SA που έχει την τεχνική υποστήριξη της έκθεσης. Κάθε μήνα θα γίνεται μια ανάλογη εκδήλωση που θα ενώνει τη χώρα μας με διάφορες χώρες της Ευρώπης, και όχι μόνο. Το euronews θα έχει την ευθύνη του συντονισμού των υβριδικών αυτών εκδηλώσεων προβάλλοντας τες στο ευρύ κοινό του.

"Μεταξύ των καινοτομιών της έκθεσης είναι και το virtual passport όπου ο επισκέπτης αφού αφήσει τα στοιχεία του θα μπορεί να εισέλθει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να έχει πρόσβαση σε προσφορές που θα μοιράζουν ειδικά για τους επισκέπτες της έκθεσης, οι εκθέτες. Επίσης, θα υπάρχει διασύνδεση με τη γαστρονομία, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν VR παρουσιάσεις από τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας", τόνισε ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης γενικός διευθυντής της North Events, που διοργανώνει την έκθεση, και πρόεδρος της ASTA Ελλάδας και Κύπρου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Διοργανωτές Virtual Greek Panorama:
North Events & Travel Media Applications

North EventsTravel Media Applications

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 9374050 / 693 6666427
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website: www.greekpanorama.com

Διαβάστηκε 429 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.