Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:08 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 20:16

Στείλτε ηλεκτρονικά τις ευχές σας και στηρίξτε το έργο του "Σκοπός Ζωής"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευχηθείτε στους συνεργάτες σας, στους φίλους σας, στην οικογένειά σας με την ηλεκτρονική εορταστική κάρτα του φιλανθρωπικού οργανισμού «Σκοπός Ζωής» που θα βρείτε στο site μας www.skoposzois.gr. Στην ηλεκτρονική ευχετήρια κάρτα μπορεί να αποτυπωθεί το λογότυπό σας, η ευχή σας και μια φράση που να εκφράζει τις δράσεις μας. Για κάθε ηλεκτρονική κάρτα προσφέρετε όποιο ποσό εσείς επιθυμείτε για την στήριξη του «Σκοπός Ζωής».

Στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλέστε μας στο 213044 37 68 για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Η κατάθεση για την χρησιμοποίηση της ευχετήριας κάρτας μας είναι συμβολική (από 1€) στο λογαριασμό του φιλανθρωπικού οργανισμού:

Εθνική Τράπεζα IBAN: GR84 0110 1900 0000 1900 0263 012

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης έστειλε τις εορταστικές του ευχές μέσα από την ηλεκτρονική κάρτα του φιλανθρωπικού οργανισμού «Σκοπός Ζωής» για την ενίσχυση του έργου μας. Εσείς;

https://www.facebook.com/NikosPapathanasisgr/posts/893960884474681

https://www.instagram.com/p/CJGRY91JRdx/?utm_source=ig_web_copy_link

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ

 
Διαβάστηκε 591 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.