Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  10:16 πμ
 
wm small
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 18:40

Κλάτενμπεργκ: «Η έλλειψη συγκέντρωσης από Τζοβάρα και Τζιώτζιο οδήγησε σε σύγχυση»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην καθιερωμένη ανάλυση των φάσεων κάθε αγωνιστικής, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ μίλησε και για το ακυρωθέν του Παναιτωλικού στον αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης το περασμένο Σάββατο.

Για τη φάση στον αγώνα Παναιτωλικός – Απόλλων, με τους Τζοβάρα και Τζιώτζιο, την τιμωρία των οποίων έχει ανακοινώσει ήδη η ΚΕΔ, ο Κλάτενμπεργκ αναφέρει ότι…

“Η έλλειψη συγκέντρωσης από τον διαιτητή και το βοηθό διαιτητή οδήγησε σε σύγχυση και χρειάστηκαν αρκετά λεπτά έως ότου με τη συνδρομή του VAR ληφθεί η σωστή απόφαση που ήταν η ακύρωση του γκολ και η σωστή επανάληψη της επανέναρξης με έμμεσο ελεύθερο λάκτισμα για το οφσάιντ”..

Υπενθυμίζεται ότι ο διαιτητής Τζοβάρας και ο βοηθός Τζιώτζιος «δεν θα λάβουν ορισμό στο κοντινό μέλλον» σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΕΔ λόγω «κακής απόδοσης» στον συγκεκριμένο αγώνα.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 414 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.