Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:20 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 10:14

Με την έδρα της Ροσάριο στο 2.40!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με Αργεντινή θα ασχοληθούμε και σήμερα και συγκεκριμένα με το ματς της Ροσάριο Σέντραλ κόντρα στην Ουνιόν. Είναι γειτονικό ντερμπάκι, αλλά δεν υπάρχει ιδιαίτερη αντιπαλότητα.

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος

Ανακάλυψε όλες τις bet365 προσφορες

Η Ροσάριο πήρε εμφατική νίκη την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας με 4-0 επί της Πατρονάτο και έφτιαξε την ψυχολογία της. Έδειξε ότι στην έδρα της έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει, αλλά τώρα ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει. Πάντως ξέρουν άπαντες στο εσωτερικό της ομάδας, ότι τα εντός έδρας είναι η μεγάλη δύναμη της Ροσάριο και κόντρα σε αντιπάλους στα μέτρα της πρέπει να τα παίρνει.

Η Ουνιόν πάει από το κακό στο χειρότερο τελευταία, δεν μπορεί να βρει πατήματα και ο κόουτς Ασκονσάμπαλ είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Έχει βγάλει σημαντικά προβλήματα στα τελευταία ματς, ειδικά στην άμυνα της που δέχεται εύκολα γκολ. Θα επιδιώξει τώρα να επιστρέψει στις νίκες, αλλά μακριά από την βάση της δεν είναι τόσο αποτελεσματική.

Η Ροσάριο έχει ψυχολογία, έχει την έδρα, την στιγμή που η Ουνιόν δεν πατάει καθόλου καλά και πάει από το κακό στο χειρότερο. O άσος στο 2.40 θα παιχθεί, αν και περιμένω γενικά δύσκολο ματς.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για τη Α’ Αργεντινής στο Foxbet.

Διαβάστηκε 690 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 20:41
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.