Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:43 πμ
 
wm small
Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020 17:28

Το τεύχος#3 των “Fun(k)y Stories” του Στέλιου Γενεράλη κυκλόφορησε! [Music Video]

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο τεύχος#3 με τίτλο ">Squizzz..!” των “Fun(k)y Stories” του Στέλιου Γενεράλη, σατιρίζεται η ανεξέλεγκτη υπερέκθεση της βιομηχανοποιημένης σεξουαλικότητας σε ακατάλληλες ηλικίες, η οποία σε συνδυασμό με την γονεϊκή παραμέληση, έχει δημιουργήσει γενιές νέων ανθρώπων με διαπροσωπικά και ψυχικά αδιέξοδα.

Δείτε το εδώ:

*Προτείνεται η στερεοφωνική ακρόαση (με τη χρήση ακουστικών) για καλύτερο αποτέλεσμα*

(πατήστε [C] για Ελληνικούς υποτίτλους)

 Fun(k)y Ιστορίες:

"Funny ή Funky..? Ίσως και τα δυο.. Ιστορίες για σκέψη και περισυλλογή.. Η ζωή είναι μερικές φορές αστεία με funky τρόπο.."
Στέλιος Γενεράλης

Ο Στέλιος Γενεράλης μέσα από την ιδιόρρυθμη καλλιτεχνική μάτια του, σατιρίζει και καυτηριάζει τα "κακώς κείμενα" που μαστίζουν την καθημερινότητα της σύγχρονης κοινωνίας με τη σειρά μουσικών βίντεο "Fun(k)y Stories".

Η σειρά παρουσιάζεται εν είδει ψηφιακού βιντεο-κόμικ σε αυτοτελή "τεύχη", με funk μουσική και πρωτότυπα βίντεο εικόνων & animation, τα οποία έχει επιμεληθεί εξ’ολοκλήρου ο ίδιος.

Δείτε εδώ τα προηγούμενα τεύχη :

Available in
iTunes | Spotify | Deezer

and all digital stores by

Ⓟ & ⓒ Zoe Music (2020)

 

Διαβάστηκε 551 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία