Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:17 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 23:53

Η ευφάνταστη ιδέα του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όλα τα θέατρα του κόσμου λόγω της πανδημίας επέλεξαν  να μην χάσουν την επαφή με το κοινό τους μέσα από παραστάσεις σε live-streaming μέσω διαδικτύου και γενικότερα μέσω των social media.

Δεν θα αναφερθώ στην πρωτοβουλία να μεταδοθεί – φυσικά και μέσω του Δυτικά Fm 92,8 - από τα ραδιόφωνα της πόλης ανήμερα των Χριστουγέννων ένα αφιέρωμα στον Κ. Χατζόπουλο, γιατί αυτή η ιδέα θυμίζει λιγάκι τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις του θεάτρου της Δευτέρας. Η ιδέα όμως της τηλεφωνικής απαγγελίας είναι αρκετά πρωτότυπη για τα ελληνικά τουλάχιστον δεδομένα που έχουμε υπόψη μας.

Το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου λοιπόν σας καλεί να κλείσετε το λογοτεχνικό σας ραντεβού στις 2 Ιανουαρίου 2021, στις 18.00 μ.μ. με τους καταξιωμένου ηθοποιούς Σοφία Βογιατζάκη και Γιώργο Γεροντιδάκη! Ο ακροατής κλείνει ένα τηλεφωνικό ραντεβού, ο ηθοποιός τον καλεί και του απαγγέλλει ένα κείμενο από τη συλλογή «Μικρές ιστορίες Για μια χαμένη όραση» του Θανάση Μανιφάβα. «Όσο δε μπορούμε ακόμα να συναντηθούμε στις αίθουσες, το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου θα σας παίρνει τηλέφωνο…»

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 631 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.