Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  8:46 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 11:11

Πρόταση για ρύθμιση 120 δόσεων με κούρεμα οφειλών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με «θετικό μάτι» βλέπει, αρχικά, η κυβέρνηση την πρόταση του Eμπορικού Συλλόγου Αθηνών για μια νέα ρύθμιση οφειλών με 120 δόσεις, που θα προβλέπει και κούρεμα κατά 20% των οφειλών για όσους είναι συνεπείς στις πληρωμές του.

Στελέχη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνηση θεωρούν ότι η συγκεκριμένη πρόταση μπορεί να περάσει ευκολότερα από την «κρησάρα» των δανειστών καθώς κινείται στην λογική των ευρωπαϊκών πρακτικών χωρίς να ανατρέπει την κουλτούρα πληρωμών από τους φορολογουμένους.

Στην ουσία της όμως δίνει μια σημαντική ανάσα στις επιχειρήσεις που θα «ανοίξουν ρολά» και θα βρεθούν αντιμέτωπες με ένα βουνό υποχρεώσεων προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία. Όλα αυτά δηλαδή που πάγωσαν ή ήταν δύσκολο να πληρωθούν λόγω των δυο lockdown.

metrosport.gr

Διαβάστηκε 455 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα