Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:36 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 22:40

Παναιτωλικός - ΑΕΛ 2-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: «Αφιερωμένη στον κόσμο»

Ο κόουτς των «κυανοκίτρινων» έστειλε το δικό του «μήνυμα» στους φίλους της ομάδας, μετά το 2-1 επί της ΑΕΛ
Στους φίλους του Παναιτωλικού αφιέρωσε ο Τραϊανός Δέλλας την αποψινή (7/12) νίκη των «κυανοκίτιρινων» επί της ΑΕΛ. «Είχαμε δύο εικόνες στο παιχνίδι. Φαινόταν το άγχος και το βάρος που είχαν τα παιδιά να πάρουν το τρίποντο. Είναι μια σημαντική νίκη έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας. Είμαι ικανοποιημένος για τα παιδιά και αυταπάρνηση τους. Δώσαμε το χώρο και δικαίωμα στην Λάρισα αλλά δεν παύει να είναι σημαντική νίκη», είπε αρχικά στη NOVA. Και συνέχισε. «Αφιερώνω αυτή τη νίκη στον κόσμο της ομάδας που περνάει δύσκολα. Θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ και να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίς. Αλλά κρατάω την εικόνα και την προσπάθεια».

ΑΕΛ: Ο Κούγιας διέκοψε τον Τάτση και του είπε «πάμε να φύγουμε»!

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν εκνευρισμένος μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό με αποτέλεσμα να διακόψει τις δηλώσεις του Γιάννη Τάτση και να του πει να φύγουν!

Αναλυτικά η δήλωση του Τάτση:

«Η μπάλα στις δικές μας ευκαιρίες δεν μπήκε στα δίχτυα. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά που ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος και εμείς μπήκαμε μουδιασμένα. Είχαμε ευκαιρίες, δοκάρι και σκοράραμε στο τελευταίο λεπτό και πιθανότατα ήταν αργά. Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού».

Και κάπου εκεί έκανε την εμφάνισή του ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, διακόπτοντας τον Γιάννη Τάτση και λέγοντας: «Αυτό είναι ντροπή, μας κοροϊδεύουν όλους. Δεν υπάρχει στο κόσμο αυτό που γίνεται, είναι ντροπή! Το ποδόσφαιρο είναι για να διασκεδάζει ο κόσμος. Δεν μπορεί να συνεχιστεί με αυτούς τους διαιτητές, ποιος Κλάτεμπεργκ;».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 660 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 22:51
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.