Παρασκευή, 22η Ιανουαρίου 2021  12:11 μμ

 

SITE DESCRIPTION

Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 20:45

Διαγωνισμοί για τους ΤΟΕΒ Λεσινίου και Νεοχωρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 4,4 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με σχετικά έγγραφά της προς το υπουργείο Υποδομών, γνωστοποιεί ότι προτίθεται να προβεί στη διακήρυξη δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ, για την επιλογή αναδόχου κατασκευής των έργων:

  • «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΔΙΚΤΟΥ, ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ Α2/ΖΩΝΗΣ(9Α) & Α2/ΖΩΝΗΣ(9Β+9Γ) ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ Τ.Ο.Ε.Β. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ», προϋπολογισμού 2.200.000,00 € (με Φ.Π.Α.) και
  • «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ Λ1 & Λ4, ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΛΕΣΙΝΙΟΥ, ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΕΒ ΛΕΣΙΝΙΟΥ Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ», προϋπολογισμού: 2.200.000,00 € (με Φ.Π.Α.).

Τα έργα χρηματοδοτούνται  από πιστώσεις του ΠΑΑ 2014-2020 από τη δράση 4.3.1 (Υποδομές εγγείων βελτιώσεων)  μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η μείωση των απωλειών και η εφαρμογή μεθόδων άρδευσης υψηλής αποδοτικότητας, η χρήση εναλλακτικών πηγών νερού, η συγκράτηση των χειμερινών απορροών και η διάθεση αυτών κατά τους θερινούς μήνες, η αντιμετώπιση προβλημάτων υφαλμύρυνσης και η αποκατάσταση προβληματικών υπόγειων υδάτινων συστημάτων, η καλύτερη διαχείριση της απόληψης του νερού και η μείωση των πιέσεων από τη γεωργία τόσο στα υπόγεια όσο και στα επιφανειακά υδατικά σώματα. Με τον τρόπο αυτό αυξάνεται η αποδοτικότητα της χρήσης του αρδευτικού νερού και βελτιώνεται η ανταγωνιστικότητα της Ελληνικής γεωργίας.

Διαβάστηκε 242 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα