Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  2:51 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 14:56

Πρόταση για Σταθμούς Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων υπέβαλλε ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ταχείς διαδικασίες ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου υπέβαλλε πρόταση προς το Πράσινο Ταμείο με τίτλο: «Εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) στο Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου».

Η πρόταση υπεβλήθη χτες Τετάρτη 2/12/2020 και προβλέπει την μελέτη για την χωροθέτηση των σταθμών, για δε το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου το ποσό κυμαίνεται 40.000 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.

«Οι υπηρεσίες μας ανταποκρίθηκαν έγκαιρα στην πρόσκληση και άλλη μια πρόταση υπεβλήθη προς χρηματοδότηση. Πριν λίγες μέρες εντάξαμε έργα στο πρόγραμμα Leader, ξεπαγώσαμε μια ξεχασμένη πρόταση του 2016 και ενταχθήκαμε, προχωράμε για την Ενεργειακή Κοινότητα και για να υποβάλλουμε προτάσεις στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Λυπάμαι, που θα δυσαρεστήσω κάποιους, αλλά το μόνο «δημοτικό σπορ» 15 μήνες τώρα είναι η πολύ δουλειά, η σοβαρότητα και η αίσθηση της ευθύνης.

Τα καλύτερα είναι μπροστά για το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, προχωράμε δημιουργικά», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος. 

Διαβάστηκε 430 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.