Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:07 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 23:51

Γιάννης Καρβέλης: “Κάνουμε τα πάντα για τη δημόσια υγεία”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με διάθεση συνεργασίας και επίλυσης των όποιων ζητημάτων προκύπτουν, ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης άκουσε τα αιτήματα των εκπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και συνδικαλιστικών φορεών.

Ο κ. Καρβέλης βρέθηκε στην είσοδο της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην Πάτρα, στην ολοκλήρωση της συμβολικής απεργιακής κινητοποίησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης και παρέλαβε το ψήφισμα που κατέθεσαν οι εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου και της Δημοτικής Αρχής.

Αφού άκουσε με προσοχή τα όσα του κατατέθηκαν, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ υπογράμμισε ότι ήδη με τον Δήμαρχο Πατρέων υπάρχει συνεχής συνεργασία την οποία και χαρακτήρισε άψογη, με τον Δήμαρχο να συμφωνεί.

Εξίσου καλή συνεργασία υπάρχει και με τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο κ. Τουλγαρίδης ο οποίος βρισκόταν στο σημείο.

Μάλιστα τόσο ο Δήμος όσο και ο Κοινωνικός Οργανισμός έχουν εκδόσει και ευχαριστήριες επιστολές που επιβεβαιώνουν την καλή συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και την άμεση επέμβασή της όταν έχει απαιτηθεί.

Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι φορές που ο κ. Καρβέλης έχει ανταποκριθεί άμεσα στα αιτήματα και των δύο, όταν προκύπτουν έκτακτες περιπτώσεις οι οποίες απαιτούν σωστή διαχείριση και οξυμένα αντανακλαστικά.

Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα των τεστ που διενεργήθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα σε εργαζόμενους δομών του Κοινωνικού Οργανισμού, αλλά και της περίπτωσης του Ασύλου Ανιάτων.

Παρά το γεγονός ότι η δομή δε βρίσκεται υπό τη δικαιοδοσία της 6ης ΥΠΕ, ο κ. Καρβέλης φρόντισε να γίνουν μοριακά τεστ στους εργαζόμενους ώστε να εξασφαλιστεί η εύρυθμη και ασφαλής λειτουργία του ιδρύματος.

“Από την πλευρά μας κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να εξασφαλιστεί η μη διασπορά του ιού στην κοινότητα”, είπε ο κ. Καρβέλης στους εκπροσώπους του ΕΚΠ.

“Είμαι και θα συνεχίσω να είμαι αρωγός σε οτιδήποτε χρειαστεί” υπογράμμισε ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, με τον Κώστα Πελετίδη να συμφωνεί, επιβεβαιώνοντας τη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο φορέων για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Πηγή: tempo24.news
Διαβάστηκε 523 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.