Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  9:23 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 19:17

Ανοιχτές θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις στο Αγρίνιο (λίστα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι ειδικότητες – Πού θα στείλετε βιογραφικό

Διάφορες ανοιχτές θέσεις εργασίας υπάρχουν αυτό το διάστημα στο Αγρίνιο. Αναλυτικά η λίστα με τις διαθέσιμες αγγελίες:

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ φροντιστές – φροντίστριες για εργασία φύλαξης και φροντίδας ηλικιωμένων και παιδιών, με εμπειρία. Ικανοποιητικές αποδοχές. Γνώσεις νοσηλευτικής θα εκτιμηθούν. Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΠΙΣΗΜΟΣ αντιπρόσωπος παρόχου ενέργειας ζητά άμεσα συνεργάτες – πωλητές για απασχόληση με ελεύθερο ωράριο. Υψηλές αποδοχές, bonus, δώρα και εξέλιξη. Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 6909 438469.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΥΣΙΔΑ καταστημάτων στην περιοχή του Αγρινίου αναζητά ζαχαροπλάστη με προϋπηρεσία τουλάχιστον 7 ετών στον κλάδο της ζαχαροπλαστικής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΥΣΙΔΑ καταστημάτων στην περιοχή του Αγρινίου αναζητά Μηχανολόγο Μηχανικό Μηχανημάτων με κυρίες αρμοδιότητες την επίβλεψη και συντήρηση μηχανημάτων παραγωγής. Απαραίτητα προσόντα: Αντίληψη σε μηχανολογικές εργασίες και προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών σε αντίστοιχη θέση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα φαρμακοποιός με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για συνεργασία ή ως υπάλληλος σε φαρμακείο στο Αγρίνιο. Τηλ. 6942 940176.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ αλουμινοκατασκευών Β. Νικολέτας ζητείται για εργασία πλήρους απασχόλησης τεχνίτης αλουμινοκατασκευών. Τηλ. 6944 464004 και 26410 26933.

ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ στο Αγρίνιο, ζητείται για πλήρους απασχόλησης εργασία Αρχιτέκτων Μηχανικός ή Πολιτικός Μηχανικός ή σχεδιαστής/στρια με γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων δισδιάστατης (2d) και τρισδιάστατης (3d) σχεδίασης (ενδεικτικά: Autocad, Archicad, Sketch Up, Rhino, 3DSMax, Photoshop). Αποστολή βιογραφικών / Portfolio στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας, όπως ενοικιαστήρια διαμερισμάτων, γκαρσονιέρες, πωλήσεις διαμερισμάτων, μονοκατοικιών, οικοπέδων κ.λπ.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 641 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία