Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:51 μμ
 
wm small
Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020 18:05

Προβληματισμός στην τοπική αστυνομία για τον… υπερβάλλοντα ζήλο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Oι έλεγχοι των αστυνομικών αρχών για την εφαρμογή των μέτρων για τον κορωνοϊό είναι εντατικοί και τα πρόστιμα και στο Αγρίνιο σε καθημερινή βάση.

Η δουλειά βεβαίως των αστυνομικών αρχών είναι η επιβολή του νόμου αλλά έχουν καταγραφεί περιπτώσεις που οι ένστολοι έχουν δείξει υπερβάλλοντα ζήλο ενδεχομένως στο όριο της αναλγησίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα που είδε τη δημοσιότητα η επιβολή προστίμου 300 ευρώ σε γυναίκα στο Αγρίνιο που κυκλοφορούσε με βεβαίωση αλλά είχε ξεχάσει την ταυτότητα. Κάτι αντίστοιχο και στο Μεσολόγγι συνέβη χθες ενώ προ ημερών βεβαιώθηκε πρόστιμο σε γυναίκα οδηγό στο Αγρίνιο που κυκλοφορούσε αιτιολογημένα αλλά στον έλεγχο επέδειξε δίπλωμα θεωρώντας πως αυτό ήταν αρκετό.

Η τακτική αυτή αποξενώνει περισσότερο τους αστυνομικούς από την κοινωνία και μάλλον άρχισαν να το καταλαβαίνουν αυτό στη Διεύθυνση Ακαρνανίας. Λέγεται μάλιστα πως το πρόστιμο στην 68χρονη θα διαγραφεί αντιλαμβανόμενοι  πως επρόκειτο για «όνειδος».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 716 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.