Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  11:59 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 11:40

Ταξιδεύουμε με τη Diesel στο ατμοσφαιρικό Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το αγαπημένο μας denim brand μας συστήνει τη συλλογή του για το Χειμώνα του 2020, με μια εντυπωσιακή φωτογράφιση στις αλυκές του Μεσολογγίου.

Μια ιστορία αγάπης ξεδιπλώνεται στο νωχελικό Μεσολλόγι και το φακό του Κωνσταντίνου Βαρότσου. Η Diesel επέλεξε να μας ταξιδέψει στη λιμνοθάλασσα και τις αλυκές, που τόσο πολύ έχουν λατρευτεί από τους φωτογράφους, μέσα από την καμπάνια Destinations of Love που βλέπετε αποκλειστικά στο ELLE.gr.

Μέσα από την υπέροχη φωτογράφιση παρακολουθούμε ένα νεανικό έρωτα να ανθίζει και να εκτυλίσσεται με φόντο το πιο ρομαντικό τοπίο. Το styling έχει φυσικά την υπογραφή της Diesel. Τζιν παντελόνια με σκισίματα και ασορτί τζάκετ, ντένιμ wide leg pants που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, puffer μπουφάν με μοτίβα, γαλότσες, φούτερ και πλεκτά με logos, ορίζουν τα casual look του χειμώνα και φυσικά είναι από την Fall/Winter 2020 collection της Diesel.

Φωτογράφος: Constantinos Varotsos @c.varotsos

Μοντέλα:  Giorgos Papadimitriou – Julia Norder @yiorgos_pap – @julianorder – @vnmodels

MUA: Thalia Papageorgiou @Thaleia_vpapageorgiou

elle.gr

Διαβάστηκε 748 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.