Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:33 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 09:41

Ο Αγρινιώτης Συγγραφέας και Ποιητής Πέτρος Βελούδας έγινε τακτικό μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα και επίσημα κατόπιν της εισήγησης του καθηγητού Πανεπιστημίου κυρίου Μιλτιάδη Ντόβα, ο Πέτρος Κυριάκου Βελούδας είναι πλέον και τακτικό μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών με πρόεδρο την αξιότιμη και δραστήρια στα πολιτιστικά θέματα κυρία Αικατερίνη Μπατάλια.

Ο Πέτρος Κυριάκου Βελούδας πτυχιούχος ανθρωπιστικών επιστημών τμήματος Ελληνικού πολιτισμου του Ε.Α. Πανεπιστημίου Πατρών προέβη στην εξής λιτή δήλωση:

"Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και χαρά, συγκίνηση και κατόπιν εισηγήσεως του πανεπιστημιακού καθηγητού κυρίου Ντόβα,τον οποίο και ευχαριστώ θερμα, να αποτελώ μέλος ενός σπουδαίου λογοτεχνικού σωματείου,και έτσι μου δίδεται η ευκαιρία μέσω αυτού να συμβάλει και η ταπεινότητα μου με την συγγραφή, και την ακάματη πνευματική προσπάθεια να προάγω στο μέτρο των δυνατοτήτων μου την σύχρονη λογοτεχνία, να συνεισφέρω κάτι και εγώ στο χώρο των γραμμάτων, καθώς και στο επίπεδο του πολιτισμικού μας ΄΄γίγνεσθαί΄΄,

με εκτίμηση

ΠΈΤΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΥΔΑΣ

πτυχιούχος ανθρωπιστικών επιστημών τμήματος Ελλήνικού πολιτισμού πανεπιστημίου Πατρών."

 

Διαβάστηκε 985 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 12:40
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.