Σάββατο, 11η Μαίου 2024  7:16 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 18:58

Στο πλευρό της Ντένιας ο Τάσος Παπάζογλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ανταπόκριση του κόσμου για την περίπτωσή της ήταν τεράστια. Μέσα σε λίγες μέρες οι Ελληνες συγκέντρωσαν το ποσό των 70.000 ευρώ για τη Ντένια ώστε να μπορέσει να μεταφερθεί στην Βοστώνη!

Μάλιστα υπήρξε σχετική κινητοποίηση από τον ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού, Τάσο Παπάζογλου ο οποίος έχοντας δίπλα του και τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας, Βασίλη Τοροσίδη βοήθησαν πάρα πολύ τη νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, η κοπέλα του Τάσου Παπάζογλου κατάγεται από την Ζάκυνθο και γνωρίζει προσωπικά τη Ντένια με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί άμεσα ο αμυντικός του Παναιτωλικού.

Ολοι οι Ζακυνθινοί ευχαρίστησαν προσωπικά τον Τάσο Παπάζογλου για την κινητοποίησή του σε όλο τον ποδοσφαιρικό χώρο και κυρίως η κίνηση του φίλου του Βασίλη Τοροσίδη όπου μετά από έκκληση βοήθειας του Τάσου έκανε τα πάντα για να βοηθήσουν την Ντένια.

πηγή: http://agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1786 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 19:34
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.