Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:00 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 18:36

GNTM: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την Αγρινιώτισσα Ίριδα Παπουτσή που αποχώρησε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φωτογραφίες από τη ζωή της εκτός reality

Στη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, τα επίδοξα μοντέλα φωτογραφήθηκαν σε ένα κινηματογραφικό πλατό για μια καμπάνια οπτικών και ρολογιών.

Ως συνεπιβάτες σε αυτοκίνητα vintage αισθητικής, κλήθηκαν να συνεργαστούν ανά ζευγάρια και να αποδώσουν διαφορετικά συναισθήματα στον φακό. Προς έκπληξη όλων, η φωτογράφιση εξελίχθηκε στην πιο διασκεδαστική δοκιμασία και το αποτέλεσμα ενθουσίασε τόσο το σετ, όσο και τους κριτές, όπως είδαμε στη συνέχεια στο πλατό.

Ωστόσο, ακόμη ένα κορίτσι είδε την πόρτα της εξόδου από το Greece’s Next Top Model. Ο λόγος για την Ίριδα Παπουτσή, η οποία παρά τη δυναμική είσοδο που έκανε στο reality μόδας, τελικά δεν κατάφερε παραμείνει σταθερή στις επιδόσεις της και έτσι η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός έκριναν ότι πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Η Ίρις Παπουτσή αποτελεί μία από τις διαγωνιζόμενες που είχαν ενθουσιάσει εξαρχής τους κριτές του reality και είχαν κερδίσει εύκολα την πρόκρισή τους στη φάση του bootcamp. Κατά τη διάρκεια του ID catwalk, η ίδια είχε δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό look, ενώ δεν είχε διστάσει να περπατήσει φορώντας πουέντ μπροστά στους κριτές αφήνοντάς τους με… ανοιχτό το στόμα.

Η 25χρονη χορεύτρια προσπαθούσε σε κάθε photoshooting να δίνει τον καλύτερό της εαυτό, όμως δεν έλειψαν και οι αμήχανες στιγμές. Την προηγούμενη εβδομάδα, είδαμε την Ίριδα να ξεσπάει σε κλάματα μπροστά στους κριτές, αφού εξαιτίας του Έντουαρντ, που φωτογραφίζονταν μαζί, δεν είχε καταφέρει να βγάλει το αποτέλεσμα που επιθυμούσε.

Βέβαια, καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας της μέσα στο GNTM αρκετές φορές οι κριτές της είχαν αναφέρει ότι έχει ένα περίεργο υφάκι, γεγονός που φάνηκε και στο επεισόδιο της Δευτέρας, με εκείνη και τον Δημήτρη Σκουλό να έχουν έναν έντονο διάλογο, ο οποίος άφησε άναυδο το γνωστό φωτογράφο.

Ωστόσο, ο αδερφός της μιλώντας στην εκπομπή Happy Day έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η Ίρις είχε αυτή τη συμπεριφορά επειδή την είχε καταβάλλει το άγχος.

 

Ποια είναι όμως η Ίρις Παπουτσή που αποχώρησε από το GNTM;

Μπορεί η ταυτότητα της να γράφει Κωνσταντίνα, όμως η ίδια από μικρή ήθελε να τη φωνάζουν “Ίριδα”. Είναι ένα όνομα, που την εκφράζει, αφού, όπως δηλώνει, είναι μια λέξη πολύχρωμη και χαρούμενη, σαν κι εκείνη. Η Ίριδα είναι 25 ετών, κατάγεται από το Αγρίνιο αλλά ζει στη Θεσσαλονίκη.

Είναι απόφοιτος Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ., αλλά επαγγελματικά ασχολείται με το χορό, με εξειδίκευση στο μπαλέτο, το σύγχρονο χορό και το commercial. O χορός της έχει προσφέρει πειθαρχία, αντοχή και ευλυγισία, που θα αποδειχτούν πολύτιμα εφόδια στο διαγωνισμό.

 

Όνειρο της, να μπορέσει να συνδυάσει τις 2 μεγάλες της αγάπες και να γίνει ένα διάσημο fashion model με δική της σχολή χορού. Στο GNTM ήρθε για να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Άλλωστε ξέρει να ισορροπεί με χάρη στα δύσκολα και να κλέβει την παράσταση. Motto: “Όλα γίνονται για κάποιο λόγο”

Δες φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Πηγή: filathlos.gr

Διαβάστηκε 1405 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 22:33
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.