Τετάρτη, 1η Μαίου 2024  10:46 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 01:16

Φωταγώγηση και ανάπλαση της περιοχής του Παλαιού Μύλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε η φωταγώγηση και η ανάπλαση της περιοχή του Παλαιού Μύλου, ενός έργου που είχε ξεκινήσει στον Δήμο Αγρινίου επί θητείας Παύλου Μοσχολιού.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχονταν στα 720.000,00 € και χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ ενώ μετά την έκπτωση, το συμφωνητικό που υπεγράφη ανέρχονταν σε 368.644,86€. Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή προβλέπονταν η ανάπλαση της περιοχής που εκτείνεται ανατολικά της πλατείας Μητροπολίτου Χριστοφόρου και περιλαμβάνει τρεις πεζοδρόμους.

Συγκεκριμένα, έγινε οριοθέτηση παρτεριών, κατασκευή φρεατίων, αποχετεύσεις όμβριων υδάτων, δενδροφύτευση του χώρου με καλλωπιστικά δέντρα και θάμνους, επιστρώσεις και επενδύσεις με κεραμικά τούβλα και ορθογωνισμένες πλάκες, καθώς και πεζοδρόμηση της οδού Σοφοκλέους. Επίσης, έγινε ανακατασκευή της παιδικής χαράς και αντικαταστάθηκαν τα παλιά μεταλλικά όργανα με καινούργια με σύγχρονες προδιαγραφές.

DSC_0843

 

DSC_0839

πηγή: http://sinidisi.gr

Διαβάστηκε 2543 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 01:25
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.