Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:06 μμ
 
wm small
Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2020 13:22

Με τη παρουσίαση έξι χορωδιών κήρυξε έναρξη το «1ο Φεστιβάλ Χορωδιών Αγρινίου» στο θερινό Κινηματογράφο ΕΛΛΗΝΙΣ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την παρουσίαση των  χορωδιών που μετέχουν στο Φεστιβάλ  έχει αναλάβει ο Αλέξης Κωστάλας. Την  πρώτη ημέρα παρουσιάστηκε η χορωδία του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Φυτειών «Ακαρνανικό Φως», η χορωδία Γυναικών Καλυβίων Αγ. Νικολάου και η χορωδία Συλλόγου Γυναικών Σταμνάς «Η Αγία Αγαθή», το  μικτό φωνητικό Σύνολο «Ορφέα» Πατρών, η  χορωδία «Μαϊστράλι» του Κέντρου Λόγου Τέχνης κι Επιστήμης «Αμφιλοχίας Δίοδος» και η  χορωδία  του Πολιτιστικού Πνευματικού Συλλόγου «Η Αγία Σκέπη». Συμμετέχει και η γνωστή καλλιτέχνης Αρετή Κετιμέ. 

Το Φεστιβάλ είναι συνδιοργάνωση του «Πνευματικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγία Σκέπη», της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, του Δήμου Αγρινίου,  του Δήμου Θέρμου ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού – ΕΟΤ.

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής  κ. Χρυσούλα Τασολάμπρου ευχαρίστησε όλους τους μουσικούς για τη συμμετοχή τους και  τόνισε ότι οι εκδηλώσεις γίνονται με τη τήρηση  όλων των  υγειονομικών πρωτοκόλλων  του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Πολιτισμού. 

 Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Η είσοδος είναι  ελέυθερη.   Λόγω μέτρων όμως οι θέσεις είναι περιορισμένες γι αυτό παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκινά στις 6.30 με τη χορωδία Ζακύνθου «Η Φανερωμένη».

Διαβάστηκε 592 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.