Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  3:08 πμ
 
wm small
Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2016 01:40

Πρότυπο λειτουργίας και διοίκησης η ΓΕΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μόνο θετικά λόγια είχαν να πουν τα μέλη της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου για τον τρόπο με τον οποίο διεξήχθη η ετήσια απολογιστική συνέλευση του συλλόγου, αλλά για και τα στοιχεία που τους παρουσίασε η διοίκηση, την περασμένη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στο Παπαστράτειο Μέγαρο. Όσοι συμμετείχαν σε αυτή είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν πλήρως και εμπεριστατωμένα μέσω της χρήσης των νέων τεχνολογιών, τόσο για τον οικονομικό απολογισμό (του 2015) και προϋπολογισμό (του 2016) όσο και για το σύνολο των δράσεων όλων των τμημάτων, από μια σειρά γραφημάτων που προβάλλονταν κατά την αναλυτική παράθεση των ανωτέρω από τον πρόεδρο κ. Χρήστο  Θετάκη.


Όπως έγινε αντιληπτό το ιστορικό σωματείο της πόλης παρόλες τις οικονομικές αντιξοότητες που επικρατούν στη χώρα, έχει να επιδείξει πλούσιο έργο αλλά και συμμάζεμα στα οικονομικά του, αφού είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που παρουσίασε σχεδόν ισοζυγισμένο απολογισμό και προϋπολογισμό, δίχως να έχει λάβει κάποια κρατική επιχορήγηση. Κοινό συμπέρασμα όλων ήταν πως όταν το μεράκι και η ανιδιοτελής προσφορά συνδυαστούν με την εργατικότητα, τη μεθοδικότητα και τη χρηστή διαχείριση, μπορούν τα επιφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα…ακόμη και σε περιόδους κρίσης.

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1526 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.