Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  1:40 πμ
 
wm small
Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2016 01:40

Festival Horse στο Ευηνοχώρι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

To 1o Festival Horse θα πραγματοποιηθεί στο Ευηνοχώρι στις 13-14 Αυγούστου 2016 με την συμμετοχή του Ιταλού εκπαιδευτή αλόγων Massimo Barbè.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη αρχίσει από τον Ιππικό Όμιλο Ευηνοχωρίου ώστε το διήμερο του φεστιβάλ να έχει πολλές εκδηλώσεις για τον κόσμο που θα έρθει.

Από χθες βρίσκεται στο Ευηνοχώρι και ο Ιταλός εκπαιδευτής Massimo Barbè ο οποίος ήρθε για να δει τον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η επίδειξη των αλόγων μιας και θα φέρει τον Αύγουστο 4 άλογα από την Ιταλία.
Όπως αναφέρεται από τη διοίκηση του Ιππικού Ομίλου θα είναι ένα φαντασμαγορικό show με πανέμορφα άλογα και υπόσχονται στον κόσμο και άλλες εκπλήξεις με διάφορες εκδηλώσεις.

onairnews.gr

Δείτε στο βίντεο τι είπαν στο Onairnews η διοίκηση του Ιππικού Ομίλου Ευηνοχωρίου καθώς και ο Ιταλός εκπαιδευτής Massimo Barbè.

Στα παρακάτω βίντεο σας παρουσιάζουμε βίντεο από εκδηλώσεις που έχει συμμετοχή ο Massimo Barbè.

Διαβάστηκε 1797 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.