Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  10:05 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 19:14

«Η Πτώση του Αδάμ» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Anubis

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κερδίζουν. Επίσης, είναι απαραίτητο να αφήνετε το ονοματεπώνυμο για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

Το vivlio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων Anubis, θα προσφέρει στους αναγνώστες του ένα (1) αντίτυπο από το βιβλίο «Η Πτώση του Αδάμ» Ζορμπάς Γιώργος

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2020

Ο τυχερός αναγνώστης θα ενημερωθεί την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής του βιβλίου, και το όνομά του θα αναρτηθεί στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση:
Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης με το ονοματεπώνυμο και μόνο ΜΙΑ φορά
Κάντε Like στη σελίδα του Κώδικα της Δημιουργίας και των Εκδόσεων Anubis εδώ
Εγγραφή στο micro-site του βιβλίου εδώ

Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Πτώση του Αδάμ

Μία στιγμή…

…αρκεί για να ανατρέψει τα σχέδια του Νίκου και της Σοφίας, που αντιμετωπίζουν θανάσιμους κινδύνους στην προσπάθειά τους να απαλλάξουν την ανθρωπότητα από ένα ολέθριο μέλλον, το οποίο μέχρι πρόσφατα έμοιαζε αναπόφευκτο.
Μία τυχαία συνάντηση…
…φέρνει την οκτάχρονη Εύα σε μια πορεία συνάντησης με το απόλυτο Σκότος.
Ένας αστάθμητος παράγοντας…
…προκαλεί την πτώση του Αδάμ, σπέρνει το χάος σ’ ολόκληρο τον πλανήτη και καθιστά την Ευρώπη έρμαιο των φανατικών τζιχαντιστών. Μοναδικό εμπόδιο στο δρόμο τους; Η μικρή, ρημαγμένη Ελλάδα, σ’ έναν αγώνα που μοιάζει εξαρχής άνισος.
Κρυμμένοι στο σκοτάδι, οι συνωμότες χαμογελούν. Όλα πηγαίνουν όπως τα είχαν προσχεδιάσει…
Μεστό από συναρπαστικές ανατροπές, καταιγιστική δράση και ολοζώντανους χαρακτήρες, το δεύτερο βιβλίο της συγκλονιστικής σειράς Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ μάς καλεί να ταξιδέψουμε σ’ ένα εναλλακτικό μέλλον, όπου μια λεπτή γραμμή χωρίζει το όνειρο απ’ τον εφιάλτη και τη δημιουργία απ’ την καταστροφή.

Διαβάστηκε 832 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.