Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:16 μμ
 
wm small
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 20:50

"Ο γίγαντας του δάσους" το νέο βιβλίο της Αριάδνης Δάντε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Κάθε χρόνο τα ζώα μαζεύονται στην καρδιά του δάσους, για να γιορτάσουν τη Γιορτή Παραμυθιού. Χωρίζονται σε ομάδες και γράφουν το δικό τους παραμύθι. Κάθε ομάδα αφηγείται στους υπόλοιπους το παραμύθι της και στο τέλος ψηφίζουν όλοι το καλύτερο. Φέτος κέρδισε η ομάδα της γριάς Λαγουδινας, του σκίουρου και του ποντικού με το παραμύθι "Ο γίγαντας του δάσους". Οι νικητές κέρδισαν μια σημαία με την περιγραφή του έργου τους και τα ονόματα τους.
 
"Ο γίγαντας του δάσους" ΔΕΝ είναι ένα απλό παραμύθι. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για όσους αγαπούν τη Λογοτεχνία.
 
 
Αφιερώνεται σε όλους τους φίλους της Δημιουργικής Γραφής, σε όσους αγαπούν τα παιδιά, το περιβάλλον, αλλά και τον συνάνθρωπο, όσους όταν τρομάζουν νιώθουν μικροί, ενώ στην πραγματικότητα είναι τεράστιοι και όσους υιοθετούν τον διάλογο για την επίλυση των όποιων προβλημάτων τους.
Ανακαλύψτε κι εσείς τον εξαιρετικά πλούσιο σε εικονογραφηση και ύλη "Γίγαντα του Δάσους" της Αριάδνης Δάντε, που θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου από τις Εκδόσεις Τσιπουπολη κι αγκαλιάστε τον. Είναι ένα βιβλίο που του αξίζει...
 
Το βιβλίο περιλαμβάνει το παραμύθι του Γίγαντα του Δάσους, ασκήσεις δημιουργικής γραφής και το διδακτικό πλάνο "Το παιχνίδι της αφήγησης". Είναι κατάλληλο για μαθητές, φοιτητές Παιδαγωγικών Σχολών, εκπαιδευτικούς, αλλά και όσους αγαπούν να μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι.
 
Συγγραφέας: Αριάδνη Δάντε
Εικονογράφηση: Τάνια Πεχλιβανίδου -PixelArt
Διόρθωση κειμένων: Χρήστος Πουλίτσης - Καλλιόπη Ηλιοπούλου
Τεχνικά χαρακτηριστικά: μαλακό εξώφυλλο, 104 σελίδες, διαστάσεις: 23x28,
κωδικός ISBN: 978-618-82037-8-5,
τιμή λιανικής πώλησης: 15€
 

 
Διαβάστηκε 2048 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 20:54
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.