Τρίτη, 14η Μαίου 2024  1:47 μμ
 
wm small
Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 19:42

Το παιδικό θέατρο «η Κοκκινοσκουφίτσα» έρχεται στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Αγρίνιο έρχεται το παιδικό θέατρο «Η Κοκκινοσκουφίτσα» και συγκεκριμένα στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016, για δύο παραστάσεις στις 17:15 και στις 19:15. 

Προπώληση εισιτηρίων στο Μέγαρο της ΓΕΑ με κόστος 7 ευρώ. Πώληση εισιτηρίων στο ταμείο κοστίζουν 9 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 26410 24767 και 6974 797109. Διάρκεια: 80 λεπτά (με διάλειμμα 10 λεπτών).

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η κοκκινοσκουφίτσα στον δρόμο για το σπίτι της Γιαγιάς παρακούει τις συμβουλές της μαμάς της και περνάει από το σκοτεινό μέρος του δάσους όπου συναντά τον Λύκο και ξεκινάει η ιστορία. Μια πιο χαρούμενη και αισιόδοξη εκδοχή: Η Κοκκινοσκουφίτσα … και ο Καλός Λύκος. Μια «αθώα» θεατρική μεταφορά που συνδυάζει την διδαχή και τη διασκέδαση. Ο αυθορμητισμός της Κοκκινοσκουφίτσας δημιουργεί «κωμικές» καταστάσεις και η πείνα του Λύκου μπλέκει περισσότερο τα πράγματα σε μια ιστορία που κερδισμένοι βγαίνουν όλοι.

Συντελεστές παράστασης:

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: ΔΗΜΗΤΡΑ ΟΝΟΥΦΡΙΑΔΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΟΥΝΕΛΗΣ, ΣΤΕΛΛΑ ΣΕΙΡΑΓΑΚΗ. Κείμενο-Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ. Σκηνικά: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ. Κοστούμια: ΕΛΕΝΗ ΨΥΡΡΑ. Σχεδιασμός Φωτισμών: ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ. Γραφιστικά: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ. Ειδικές Κατασκευές: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ. Δημόσιες σχέσεις: ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΤΗ. Μουσική Επιμέλεια: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ. Ειδικές κατασκευές: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ. Παραγωγή: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ.

πηγή: http://agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 2097 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.