Παρασκευή, 10η Μαίου 2024  2:09 μμ
 
wm small
Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 18:28

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΑΛΦΑ 93

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΑΛΦΑ 93 το βράδυ της Δευτέρας, 1 Φεβρουαρίου 2016, στο Studio Πιθάρι στο Αγρίνιο. Παρόντες ήταν όλα τα μέλη του ΔΣ, ο προπονητής της ομάδας και όλοι οι παίκτες του αντρικού τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου.

Την κοπή της πίτας έκανε ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Σβίγγος, ενώ το τυχερό φλουρί κέρδισε ο Χρήστος Στραβοδήμος, που πήρε δώρο ένα tablet, ευγενική προσφορά των καταστημάτων Γερμανός. Πριν την κοπή της πίτας, η διοίκηση της ομάδας παρέθεσε δείπνο στους παίκτες της ομάδας, μοιράζοντας ευχές για “καλή χρονιά με υγεία και σωστή αγωνιστική συμπεριφορά”.

Η διοίκηση της ΑΛΦΑ 93, μετά το τέλος της εκδήλωσης, ευχαρίστησε το Studio Πιθάρι για την άψογη φιλοξενία, ενώ ο κ. Γιώργος Λάμπρης ευχήθηκε με τη σειρά του “υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας για το 2016″.

spo-alfa93-kopi-pitas2alfa93-kopi-pitas (7)spo-alfa93-kopi-pitas1alfa93-kopi-pitas (4)spo-alfa93-kopi-pitas3alfa93-kopi-pitas (5)

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2031 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.