Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:06 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 13:44

Nέα έκδοση: H δική μου Λευκάδα του Ηλία Γεωργάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η νέα μας έκδοση Η δική μου Λευκάδα έρχεται να μας ταξιδέψει στην Λευκάδα, το πανέμορφο νησί των ποιητών και των χρωμάτων, σε ένα βιβλίο-σταθμό μέσα από τα μάτια και την ψυχή του Λευκαδίτη, δημοσιογράφου Ηλία Π. Γεωργάκη ο οποίος την λάτρεψε και την ύμνησε με τους στίχους, τα δημοσιογραφικά του κείμενα και την πολύπλευρη προσφορά του.

Ελάτε λοιπόν να κάνουμε ένα μικρό ταξίδι στη δική μου Λευκάδα. Να μυρίσουμε τον οργισμένο μάραθο του Κάστρου. Να σεργιανίσουμε στα καντούνια της χώρας. Να απολαύσουμε τα «πανηγυρικά» ηλιοβασιλέματα στους Μύλους, στο Κάθισμα και στο Καλαμίτσι. Να «χαθούμε» στα κύματα της Νηράς και ν’ «ακούσουμε» τη συναυλία της αρμύρας και του πεύκου. Να κοιμηθούμε με τον αγαπημένο ήχο της βροχής πάνω στον τσίγκο. Και να μαζέψουμε κρινάκια της άμμου από την παραλία της Γύρας μετά από μια ποδηλατάδα. Να κολυμπήσουμε στο Κρυονέρι, τη μυστική παραλία των παιδικών μου χρόνων. Και να δροσιστούμε κάτω από τα πλατάνια της Καρυάς.

Ηλίας Γεωργάκης
Eξώφυλλο - Πληροφορίες - Περιεχόμενα - Ενδεικτικό κεφάλαιο

Διαβάστηκε 1444 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.