Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:46 πμ
 
wm small
Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 23:20

Καλλιόπη Ηλιοπούλου | Νέο Digital Single | Ατσάλινη Ψυχή |

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά από το «Ξημερώνει» που μέχρι και σήμερα καταφέρνει να κάνει αίσθηση, το δίδυμο Μιχάλης ΠαπανίκαςΚαλλιόπη Ηλιοπούλου δίνουν και πάλι το παρών!

Ενώνοντας για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους, μας παρουσιάζουν μια Dupstep - Pop Dance δημιουργία με τίτλο «Ατσάλινη Ψυχή». Αυτή τη φορά συνέπραξαν στους στίχους, ενώ η μουσική ανήκει και πάλι στην Καλλιόπη. Την ιδιαίτερη κι ευρηματική ενορχήστρωση υπογράφει ο Ιάσονας Ηλιόπουλος.

Η ιδέα του πρωτότυπου Video Clip ανήκει στην ομάδα ‘‘an_hour_ago’’ και το εντυπωσιακό εξώφυλλο επιμελείται ο Παναγιώτης Διπλάρας.

Ο βασικός άξονας του τραγουδιού είναι η Αγάπη… που δεν έχει ημερομηνία λήξης. Χρειάζεται Ψυχή για ν’ αγαπήσεις, για ν’ αντέξεις, να παλέψεις, να ζήσεις… Ατσάλινη Ψυχή – και η δύναμη της Αγάπης περνάει εκεί που ανήκει, στην αιωνιότητα!

Το τραγούδι κυκλοφορεί από το προσωπικό Label της ερμηνεύτριας (Kalliopi Iliopoulou), στο κανάλι της καθώς και στις μεγαλύτερες μουσικές ψηφιακές πλατφόρμες!   

Tην διαδικτυακή επικοινωνία του ηχογραφήματος έχει αναλάβει η InSideOut Music Web Promotion.

Δείτε εδώ το Official Video Clip:

Social Media

Facebook: https://bit.ly/3jtQ7Zr | Instagram: https://bit.ly/2ZQVf1K

YouTube: https://bit.ly/2OIoNIG | Spotify: https://spoti.fi/2E2gRzS

 

Διαβάστηκε 2124 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 22:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.